Bademlii yaaa ne kadar güzel bir doğum hikayesi çok mutlu oldum inşallah benim de bu kdr güzel olur. Gözünüz aydın Allah sağlıklı ömür nasip etsin size ve bebişinize 😘

Polencim aminnn canım teşekkür ederim. evet canım kesi atacağı yere yapıyor uyuşsun diye normal iğne yani kan alırken nasıl hissediyorsak o şekilde bişeydi ☺️

D-M cook teşekkür ederim inşallah sizlerinde çok çok kolay ve sağlıklı geçer doğumu 🥰

• D-M bunu beğendi.

Bademlii ayy bnm doğum günümde doğum yapmışsın rabbim uzun ömürler nasip etsin inşallah ❤ darısı başıma bnm çok zor geçti ilk doğumum

prensesim35 çok teşekkür ederim amin inşallah 🥰 her doğum birbirinden farklıdır eminim bu sefer çok güzel geçecek iyi düşünün siz 😍

Bademlii masallah cnmm :))) bzde 38 olduk bugn hfif kask agrilri olyo ama nst ye grdim doktr sknti yok henuz dogum gorulmyo dedi bekliyorz😅😅😅 meryem ana otuna hngi dualari okudnz

Mrv24orn valla dediğim gibi 39+3 e kadar hiç gerçek ya da yalancı sancı gelmedi bana da ama bi anda oldu 😂 böylesi daha iyidir belki de öyle düşün 😍 otu koyduktan sonra Meryem suresi ayetel kursi ve felak nas okudu annem

Bademlii ya valla supersiniz😍ne guzel umut oldunuz🙏dogumum aksam sabah bazı insanlar ne kadar kotu enerjide yaysa bunu okumak cok guzeldi insallah hayırlı evlat olur 💓

Bademlii maşallah sübhanallah ne de güzel olmuş dogumunuz Rabbim sağlık uzun ömür versin inşallah Rabbim bızede nasip etsin inşallah 🤲

Bademlii bebeğiniz hayırlı olsun Rabb’im hayırlı uzun ömürler versin 💖
                  böyle kolay ve hızlı doğum bize de nasip olsun inşallah 🤲 bebeğinn suyunu patlattı dediniz ya o nasıl oluyor ben onu merak ediyorum 🙈

Maşallah Rabbim bizlerede böyle kolaycacık doğumlar nasip eylesin ❤️

Bademlii maşallah çok güzel bir doğumunuz olmuş benim gibi korkanlara umut oldunuz resmen. Sağlıkla büyütün inşaallah 😊🤲

Bademlii Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah gözünüz Aydın 😇 bende doğuma çok yaklaştım daha geçen hafta bebeğim tersti sezeryan olur dönmezse dedi dün gittim doktorum dönmüş dedi normal gözüküyor gibi dedi Bende nedense hep bi normal den korkmuşumdur ya ıkınamazsam o ağrılara dayanamazsam diye :( ve Meryem otunun gerçekten yararı oldumu ne duası okunacak bendede var ben bilmiyorum canım?