Nilis çok sağolun, emin olun çok güzel geçecek, çok klişe ama kokusunu aldığınız an her şeyi unutup gidiyorsunuz 🥰🥰

Bademlii Amin Allah razı olsun. Geçmiş olsun Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah. Benim sorum olacak sakıncası yoksa 37+5haftalık oldum ama sancım var böyle adet sancısı gibi arada ama gelip gidiyor karnım da düşmüş 8 ayımda düştü hatta ama bebeğim yukarıda hareket ediyor doktora da gitmedim ev meselem var taşımacağım bir iki haftaya ne yalan söyleyeyim daha gelmesini istemiyorum ama sizce doktora gitmelimiyim sancılar dan dolayı

Bademlii masallah gozunuz aydin 🧿 allahim herkese boyle dogum nasip etsin 😍🤲🏻Benimde Bebişim utrasyonda büyük kafalı gibi gözüküyo 😂😂😂

Bademlii maşallah çok rahat bir doğum yapmışsınız Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi🧿
        ben 3. Normal doğum yapcam yine de korkuyordum rahatlattınız beni😍

Smyy34 Uyusturmak adına yapılan bi iğne kan alırken acıyan gibi düşünün hani

Mervefurkii ya illaki korku herkeste oluyor ben hatırlamıyorum ama Eşim diyor dogumhane de ikinci çocuk istemiyorum diye bağırmışım 😂😂

Ozlem0342 baş çevresi 35 cm yazıyor büyük mü bilmiyorum valla ama doktor hep öyle dalga geçiyordu 😂

livasmomm çok teşekkür ederimmm 🥰 kalbinizi ferah tutun Rabbim kolaylıgını veriyor

Merve1192 ya neyle patlattığını bilmiyorum suyunu patlatıcam şimdi dedi tamam dedim ama bişey hissetmedim sadece sıcak sıcak sular aktı o kadar ☺️

Lalesen hiç korkmayın Allah sabrını veriyor gerçekten şuan hatırlamıyorum bile 🥰

26_26_26ggg valla canım ben yararı olacağına inanarak kullandım annem koydu Meryem suresini felak nas ayetel kursi falan okudu zaten 4 cm açıklıkla yatmıştım gerisi de çok hızlı geldi, çokta dua okudum o süre de kendim hepsinin yararı olduğuna gönülden inanıyorum