Maşallah Rabbim bizlerede böyle kolaycacık doğumlar nasip eylesin ❤️
Çook çok pozitif Normal Doğumum 🧿🐣
Bademlii hayırlı olsun darısıda bize olsun inş ☺️
Bademlii Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah gözünüz Aydın 😇 bende doğuma çok yaklaştım daha geçen hafta bebeğim tersti sezeryan olur dönmezse dedi dün gittim doktorum dönmüş dedi normal gözüküyor gibi dedi Bende nedense hep bi normal den korkmuşumdur ya ıkınamazsam o ağrılara dayanamazsam diye :( ve Meryem otunun gerçekten yararı oldumu ne duası okunacak bendede var ben bilmiyorum canım?
Bademlii hurma yediniz mi aceba hamileliginiz de
Bademlii rabbim analı babalı büyütsün kilosu ultrasonla aynımıydı
Bademlii ins kolay birbdogum olur senin ki gibi😍🎀 dikiş atılırken ve kesi olurken hissediyor musun
livasmomm
Bende 27+4 üm🙂😇
Ilk defa bir doğum hikayesine yorum yapacağım 😊inanamiyorum nasil guzel bir şans mış bu nasil guzel hikaye insallh geldigi gibi bebisin hep sansla büyüsün
Maşallah 🧿Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 Hayırlı evlat olsun 🙏🏻 Darısı başımıza 🤲🏻💜💙
Bademlii görmek istediğimiz hikayeler 😊 Masallah Allah bizlerede nasip etsin su gibi doğumlar .Meryem ana otunun etkisi diyebilir miyiz hızlı açılmaya acaba ?
Bademlii canım bende seninle aynı durumdayım ama açılmam bol bir parmak dediler hala aynı evde bekliyorum biraz stres oldum dua edermisin☹️
Bademlii Allah size bağışlasın sağlığıyla büyütün inşallah 🥰