Bende 3 aydır sabah akşam tatlı yiyorum normalde inanmazdım ama benimde oğluşum olcak💕

deletedmom357 benim bu üçüncü gebeliğim ilk kızımda aşırı derece yeşil mandalina aşerdim ikinci gebeliğimde sürekli ekler istedim oğlum oldu üçüncü gebeliğim çok ilginç ondada yeşil limon aşerdim ama oğlum olucak canım hiç tatlı istemiyor ekmeğin içindeki şeker bile beni rahatsız ediyor 21 haftalık oldu erkek demekki çokta doğruluk payı yokmuş

deletedmom357 bence erkek kız değilde bünye ne istiyosa o yeniyo işte etki etmiyo yani benim görümcem 9 ay tatlı yedi tatlı mı tatlı kızı oldu 😊

deletedmom357 galiba o inanç ben de tuttu 😃oğlusum olacak ve ben çılgınlar gibi tatlıya düşüyorum ki normalde pek aram yoktur tatlıyla

deletedmom357 bende bol bol ekşi yiyordum bugün üzüm 🍇 yedim tatlı tatlı kesin olarak cinsiyet nedir bilmiyorum 🤗

deletedmom357 canim ilk erik istemisti yeşil eksii😍 ama tatlida cok yerim her ikisinide yerim eksi mandalina limon flan yerim yani kizim olucak insallah 😊 ama bence biraz batıl inanç cunku eksi yedigim kadar belki saha fazla tatlida yiyorum 😏

deletedmom357 böyle şeylerin doğru olduğunu sanmıyorum ama yıllardır da vardır😁gerçi bende tuttu bu durum ekşi çok istemişti canım,tatlı aklıma bile gelmiyordu ve bir kızım olacağını öğrendim🥰 kuzenimde de aynı durumlar vardı ama onun oğlu oluyor😊