Nssyclk bende oyleyim şuan tam net olarak 3 hafta sonra öğrenince yazarım buraya 🙈
Tatlı yiyince erkek. Ekşi yiyince kız?
deletedmom357 bana kalırsa hiç alakası yok çünkü bende kız bebeği bekliyorum ama gebeliğim boyunca tek yediğim şey tatlı hiç ekşi yemedim ama deli gibi tatlı vs. aşerdim hatta şuanda bile gece yarısı kalkıp tatlı yaptıgımı hatırlarım ama kızım olucak inanmam ben öyle şeylere çünkü çok saçma geliyo ekşi tatlı muhabbeti
Nurfatma1310 Rabbim Bağışlasın yavrunu sana canım hepsinde farklı oluyo
deletedmom357 alakası yok. Ben hep tatlı yedim ekşi şeyler istemedim. Kızımız olucak
deletedmom357 Ben ikisinide yedim ne olması gerekiyor 😂böyle şeylere inanma batıl inanç ben başta ekşi yedim şimdi tatlı oğlum olacak ekişide yiyorum tatlıda😊
deletedmom357 yaaa hadi hayırlısı hiç isim falan düşündünmü erkek ismi bulmak kız isminden daha zor 🤷♀️☺️
beyzanur_guclu18 yengem bu akşam da onlara gittim tatlı şeyler verdi yemedim dedi benimki de öyleydi kız oldu yüzümde sivilce olmuş dedi kesin kız bende sormak istedim hepsinden farklı oluyor demekki 🤭
deletedmom357 hepimizin kini insallah tatlım 🥰
deletedmom357 valla ilkte nasıl canım tatlı istiyodu hepte yedim cinsiyeti erkek diye düşünmüştüm sonra kız olduğunu öğrendim sonra bi ara canım turşu çekti yedim şimdi hepsini yiyorum fark yok 😊😊
esraizmirli kız olsa
Enise’Zeynep
Yada Zeynep hüma.
Erkek olsa eşimde 😅
O daha bulmamış isim galiba isim tam belli olunca o zaman der 🤭
Aysel_11 bende ilk başta çok yiyordum en çok yediğim şey limon turşu yeşil elma şuan azalmış hepside 3 aydan sonra değişir demekki bilmiyorum artık 😅
Narin9 kaç aylık tatlıya başladın canım 😅
deletedmom357 bizde de aynı kız olursa Aden Meva
beren meva
gülce meva bunlardan birini koyacagım Allah izin verirse ama erkek olursa bilmiyorum eşim diyorki bir belli olsun düşünürüz😂
26262626 tam tersi sanırım olmuş canım ☺️
esraizmirli benimki de oyle diyor ben kızıma isim buldum erkek olsa o düşünsün artık 😂
D3ryaoz hadi hayırlısı canım genelde tatlı yemeyen erkek olmuş 🤭
Mrs_veterinerius hadi hayırlısı kuzum merakla yavrumun ne olduğunu bekliyorum 🤭
deletedmom357 ilk çocugumuz kız olsa fena olmaz tabiki Rabbim hayırlısını versin hepimiz için ☺️
Valla kovayla kısır yedim ekşi eksi tatlıdan tiksindim ilk 3 ay oğlum oluyo 😂😂
ikizlermom bende 3 aylık benimki de sonradan tatlı çeker kesin öyle tahmin ediyorum bende 😂