deletedmom357 bana kalırsa hiç alakası yok çünkü bende kız bebeği bekliyorum ama gebeliğim boyunca tek yediğim şey tatlı hiç ekşi yemedim ama deli gibi tatlı vs. aşerdim hatta şuanda bile gece yarısı kalkıp tatlı yaptıgımı hatırlarım ama kızım olucak inanmam ben öyle şeylere çünkü çok saçma geliyo ekşi tatlı muhabbeti

deletedmom357 Ben ikisinide yedim ne olması gerekiyor 😂böyle şeylere inanma batıl inanç ben başta ekşi yedim şimdi tatlı oğlum olacak ekişide yiyorum tatlıda😊

beyzanur_guclu18 yengem bu akşam da onlara gittim tatlı şeyler verdi yemedim dedi benimki de öyleydi kız oldu yüzümde sivilce olmuş dedi kesin kız bende sormak istedim hepsinden farklı oluyor demekki 🤭

deletedmom357 valla ilkte nasıl canım tatlı istiyodu hepte yedim cinsiyeti erkek diye düşünmüştüm sonra kız olduğunu öğrendim sonra bi ara canım turşu çekti yedim şimdi hepsini yiyorum fark yok 😊😊

Aysel_11 bende ilk başta çok yiyordum en çok yediğim şey limon turşu yeşil elma şuan azalmış hepside 3 aydan sonra değişir demekki bilmiyorum artık 😅

deletedmom357 bizde de aynı kız olursa Aden Meva
          beren meva
          gülce meva bunlardan birini koyacagım Allah izin verirse ama erkek olursa bilmiyorum eşim diyorki bir belli olsun düşünürüz😂

Valla kovayla kısır yedim ekşi eksi tatlıdan tiksindim ilk 3 ay oğlum oluyo 😂😂