deletedmom357 Bende hamile olduğumu bilmeden çok eksi yiyordum herkesde sen hamilesin ve kızın olcak dediler ama oglum olcak Allah nasip ederse 2 3 gündür sadece canım çok tatlı istiyor Rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️🙏🤲🤲

deletedmom357 hic inanma canim 4 ay boyunca eksi yedim kabuklu limonlar falan dusun o derece ama gecen hafta ogrendik oglusumuz gelcekmis 4 ay boyunca yedigim tatli 2 kesme cikolataydi 😂

Bende 3 aydır sabah akşam tatlı yiyorum normalde inanmazdım ama benimde oğluşum olcak💕

deletedmom357 benim bu üçüncü gebeliğim ilk kızımda aşırı derece yeşil mandalina aşerdim ikinci gebeliğimde sürekli ekler istedim oğlum oldu üçüncü gebeliğim çok ilginç ondada yeşil limon aşerdim ama oğlum olucak canım hiç tatlı istemiyor ekmeğin içindeki şeker bile beni rahatsız ediyor 21 haftalık oldu erkek demekki çokta doğruluk payı yokmuş

deletedmom357 bence erkek kız değilde bünye ne istiyosa o yeniyo işte etki etmiyo yani benim görümcem 9 ay tatlı yedi tatlı mı tatlı kızı oldu 😊

deletedmom357 galiba o inanç ben de tuttu 😃oğlusum olacak ve ben çılgınlar gibi tatlıya düşüyorum ki normalde pek aram yoktur tatlıyla