esraizmirli kesin erkek olur diyosun ama😂zaten büyüklerimiz sağ olsun doktordan daha iyi bilecekler😂tıbben böyle bişy yok az kusarsan erkek çok olursa kız diye😂etrafımda örnek vereceğim çok insan var erkek olmasına rağmen 9 ay boyunca kusardı. Kız olup hiç kusmayan😊yapıyla alakalı bişy canım 🌸
Tatlı yiyince erkek. Ekşi yiyince kız?
deletedmom357 hunharca turşu yedim. Tatlı görünce kaçıyordum. Hep kiz olacak dediler. 33 haftalık hamileyim oğlum olacak.
Narin9 benimkisi tahmin sadece ihtimal yani zaten ya kız olcak ya da erkek 😁 benim için hiçbir önemi yol Rabbime tek duam eli ayağı düz ve sağlıklı olması
deletedmom357 amin hepimizin evladını rabbim esirgesin 🥰
deletedmom357 limonu tuzlayip yerim hala boyle nadir arada canım tatlı ister 14. Haftadayım dün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim 💙🤲🏻 2 yasinda bir kızım var ondada sadece ekşi yerdim ama kızımda tatlı asla yiyemiyordum gözümde kararmıştı 🤷🏻♀️
deletedmom357 vallaha benim kız olcak ben hep tatlı yedim canım hep tatlı istedi hiç ekşi aramadım 😀
deletedmom357 ben normalde ekşiyi çok severim ama şimdi ne canım çeker ne de yerim. Tatlı daha çok istiyor canım ve kızım olucak hiç alakası yokmuş aslında :)
deletedmom357 benimde canim hep tatlı çekmişti halada öyleyiz oğlum olacak tesadüf mü doğru mu bilmiyorum 😂🤲🏻
deletedmom357hamileliğimin ilk dörtbuçuk ayı hep tuzlu ekşi yedim çikolata şeker görünce midem kalkıyordu ama sonrasında tatlı çikolata yemeye istemeye başladım ekşidende kopamıyorum tabi erkek olcak benimki alakası yoktur cinsiyetle
deletedmom357 valla tatlıyla hiç aram yoktur normaldede, hamileliğimin başından şu 7.ayıma kadar ekşi ne varsa yedim 😂 tatlı asla canım çekmedi. Oğlum olcak, nerdeyse doğurcam hala daha ekşi yiyorum
deletedmom357 5. Ayıma kadar tatlıddan midem bulandı hep şimdilerde yiyebiliyorum ama ekşi ne kadar meyve varsa yedim turşu da yiyemedim ama geceleri kalkıp ekşi meyve yediğimi hatırlarım mesela şuan mandalina 😋ama oğluşum olacak inşallah pek tutmuyor yani ekşi ayşe tatlı hakkı olayı 😄
deletedmom357 Bende hamile olduğumu bilmeden çok eksi yiyordum herkesde sen hamilesin ve kızın olcak dediler ama oglum olcak Allah nasip ederse 2 3 gündür sadece canım çok tatlı istiyor Rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️🙏🤲🤲
- Düzenlendi
deletedmom357 hic inanma canim 4 ay boyunca eksi yedim kabuklu limonlar falan dusun o derece ama gecen hafta ogrendik oglusumuz gelcekmis 4 ay boyunca yedigim tatli 2 kesme cikolataydi 😂
deletedmom357 amin inşallah
deletedmom357 amin canım ama ben erkek hissediyorum çok başka geçiyor hamileliğim😊
Gzdsrm bende yedim bol bol limon 🍋 😅
Sevgi1995 amin İnşaAllah canım benim 🤲
Ebruakcetin hiç tutmuyor hemde tersi tutuyor hatta 😂
yagizefeninannesi bence bu söylenti tersiymis çünkü hepsi ekşi yemiş oğlan olmuş 😂
Ugurbocegi9876 boş bir söylenti desene canım ☺️