Ben çok ekşi yiyorum hiç tatlı yemem de herkes diyor kızın oluyor doğru mu yengem de şimdi dedi ben ekşi yedim kızım oldu.
merak ettim doğru mu gerçekten 3 aylık oldum tatlı yemem sizde gerçekten öyle mi tatlı yiyip erkek oldu mu? yada ekşi yiyip kız doguran?
Meraklandım anneler 😅
Tatlı yiyince erkek. Ekşi yiyince kız?
deletedmom357
Canım 6 aylık hamileyim oğlum olacak. Hala ekşiyi cok seviyorum tatlı yiyemiyorum benim oglusta tatlı da hareketlenmiyor ekside hareketleniyor 😅😀
KubosM ya seninki oyle mi 😅 bana bakan herkes diyo kızın olucak 🙄
deletedmom357 ben bir araştırma yaptım aslında tam tersiymiş tatlı yersen kız ekşi yersen erkek oluyormuş çoğu kişide bu böyleymiş yani tam tersi az insan oluyormuş Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻💐☺️
esraizmirli gerçekten mi benim ki 3 hafta sonra belli olacak merak ettim bak belli olunca yazarım buraya 🙈
amin İnşaAllah canım benim 🤲
deletedmom357
4 ay boyunca ekşi yedim bebeğim erkek ☺️
deletedmom357
ben oğlumda pek tatlı yemedim aksine turşu isterdim hep eşimden ❤️
deletedmom357 ben hep ekşi yedim kızım olucak inş
deletedmom357 ben normalde çok tatlı seven biriydim hamile kalınca tatlıdan tiksindim limonu kabuğuyla yedim oglum olcak😂😂😂
deletedmom357 bence alakası yok canım ben 6 aylık hamileyim başlarda şerbetli tatlıdan tiksindim sonra çayı şekerli içerdim şekeri bıraktım sırf şekerden tiksindim diye ama oğlum olacak inşallah
deletedmom357 yorumlrı okursanız çoğu ekşi yedim oğlum oldu diyor 😂😂
melay1997 bende limon çok yedim 😋 canım limon 🍋
mlsmrtgl benimki ne olucak sabırsızlıkla bekliyorum bende hala ekşi yiyorum 🤭🍋
esraizmirli evet 😂🌹
deletedmom357
Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin 🙏🏻
maras46 desene ekşi yiyince erkek oluyo 😅
mlsmrtgl Amin amin İnşaAllah canım benim 🤲
babysevgi bende oyleyim cinsiyet belli olunca görecez 🤭
deletedmom357
Rabbim gönlüne göre versin canım 😍
Aydabdullah bende çok yiyorum turşu 😋