deletedmom357 herkese göre değişiyor cnm bende oğlum da tatlıyı yerdim şimdi ekşi yiyorum ama ne olacak bi bilgim yok ama o sözle alakası yok Arada tutuyor tabi orası ayrı😂
Tatlı yiyince erkek. Ekşi yiyince kız?
mlsmrtgl benim de öyle 4 aylık olduk hala ekşi yiyorum tatlı canım hiç çekmiyor desem yeridir hatta tatlı yiyince bi kötüleşiyorum
deletedmom357 ben hep ekşi aşerdim hala daha ekşi yiyiorum limon mandalina kivi ama oğlum olucak bence onla lakası yok
deletedmom357 benim oğlum olacak ağzıma tatlı bir şey süremiyorum bile canım hep ekşi kıtır kıtır şeyler çekiyor bol bol turşu yedim 😅😅
Mrvteacher hadi hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olur inşallah cinsiyet öğrenmeye darısı bize olsun☺️
deletedmom357 kesinlikle katılıyorum 😂😂
deletedmom357 benim cnm tatlı da oğlum ekşi de kızım doğacak inşaallah 🤲🏻
deletedmom357 bol bol tatlı yiyorum ekşi hic yemedim. Kızım olucak insallah 😍❤
esraizmirli amin inşallah önemli olan sağlıklı olması tabiki🤲yani ya kız ya erkek dediğin gibi😄😃
deletedmom357 9 ay hep tatlı yedim ve sonuç :Kız
deletedmom357 pipiyi gördü canım ultrason kağıdıda verdi yüzde 80 erkek dedi yarım saat kadar baktı Allah’ın işi bakalım doktorumuz çok iyi ne dersem o olur dedi kendiside hayırlısı olsun insallah bir kızım var bir oğlumunda olmasını çok isterim Rabbim öncelikle sağlıklı Salih hayırlı evlatlar versin hepimize ve iki meyveden de tattırsın insallah 🤲🏻🤲🏻
En başından beri ekşi hastasıyım tatlıdan aşırı tiksindim 5.5aylik oldum yeni yeni yiyorum tatlı o da herşeyi değil yani.14.haftada doktor %💯 erkek dedi ama çevremdeki herkes her seferinde git tekrar baksın tekrar sor sen hiç tatlı yemiyosn nasıl erkek dediler doktor en sonunda pipisinin resmini çekti gösterirsin diye😁
İlk gebeliğimde tatlı olarak hep dondurma yemiştim, baya iyi geliyordu bana , ilk çocuğum erkek, şu an ikinciye hamileyim, dondurmayı hiç yemedim, acı bir şeyler yemek istiyorum sürekli, 18 haftalığım ikincisi de erkek olacak inşallah
deletedmom357 Hamileliğim boyunca hep ekşi canım çekti ve oğlum oldu 🤷🏻♀️
deletedmom357 ben kızımda hep limon yerdim marol yaprağına limon tuz atıp yerdim kızim oldu hiç tatlı yiyemistim kızımda ki tatlıya aşırı düşkünüm ama bu hamileliğim de paso tatlı yiyorum yarın inşallah öğrenecek cinsiyeti
canım hiç tatlı istemiyo sürekli acılı ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum ve Allah izin verirse bir oğlum olacak 😊
deletedmom357 2 oğlum oldu ikisinde de hep ekşi, acı ve tuzlu yedim. Tatlısız yaşayamayan biri olarak ağzıma süremedim. Oysa ekşi asla yiyemezdim
esraizmirli teşekkürler hepimiz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻😊
deletedmom357 valla ben tatlıdan tiksindim hep ekşi limon turşular oğlum oluyor 🤣🤣 kısaca hurafe onlar
deletedmom357 %80 kız dedi canım 🤗