Mrs_veterinerius amin İnşaAllah önemli olan sağlık zaten ☺️ cinsiyet merak ediyoruz
Tatlı yiyince erkek. Ekşi yiyince kız?
deletedmom357 bence erkek kız değilde bünye ne istiyosa o yeniyo işte etki etmiyo yani benim görümcem 9 ay tatlı yedi tatlı mı tatlı kızı oldu 😊
deletedmom357 galiba o inanç ben de tuttu 😃oğlusum olacak ve ben çılgınlar gibi tatlıya düşüyorum ki normalde pek aram yoktur tatlıyla
deletedmom357 bende bol bol ekşi yiyordum bugün üzüm 🍇 yedim tatlı tatlı kesin olarak cinsiyet nedir bilmiyorum 🤗
deletedmom357 canim ilk erik istemisti yeşil eksii😍 ama tatlida cok yerim her ikisinide yerim eksi mandalina limon flan yerim yani kizim olucak insallah 😊 ama bence biraz batıl inanç cunku eksi yedigim kadar belki saha fazla tatlida yiyorum 😏
- Düzenlendi
deletedmom357 böyle şeylerin doğru olduğunu sanmıyorum ama yıllardır da vardır😁gerçi bende tuttu bu durum ekşi çok istemişti canım,tatlı aklıma bile gelmiyordu ve bir kızım olacağını öğrendim🥰 kuzenimde de aynı durumlar vardı ama onun oğlu oluyor😊
deletedmom357 herkese göre değişiyor cnm bende oğlum da tatlıyı yerdim şimdi ekşi yiyorum ama ne olacak bi bilgim yok ama o sözle alakası yok Arada tutuyor tabi orası ayrı😂
mlsmrtgl benim de öyle 4 aylık olduk hala ekşi yiyorum tatlı canım hiç çekmiyor desem yeridir hatta tatlı yiyince bi kötüleşiyorum
deletedmom357 ben hep ekşi aşerdim hala daha ekşi yiyiorum limon mandalina kivi ama oğlum olucak bence onla lakası yok
deletedmom357 benim oğlum olacak ağzıma tatlı bir şey süremiyorum bile canım hep ekşi kıtır kıtır şeyler çekiyor bol bol turşu yedim 😅😅
Mrvteacher hadi hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olur inşallah cinsiyet öğrenmeye darısı bize olsun☺️
deletedmom357 kesinlikle katılıyorum 😂😂
deletedmom357 benim cnm tatlı da oğlum ekşi de kızım doğacak inşaallah 🤲🏻
deletedmom357 bol bol tatlı yiyorum ekşi hic yemedim. Kızım olucak insallah 😍❤
esraizmirli amin inşallah önemli olan sağlıklı olması tabiki🤲yani ya kız ya erkek dediğin gibi😄😃
deletedmom357 9 ay hep tatlı yedim ve sonuç :Kız
deletedmom357 pipiyi gördü canım ultrason kağıdıda verdi yüzde 80 erkek dedi yarım saat kadar baktı Allah’ın işi bakalım doktorumuz çok iyi ne dersem o olur dedi kendiside hayırlısı olsun insallah bir kızım var bir oğlumunda olmasını çok isterim Rabbim öncelikle sağlıklı Salih hayırlı evlatlar versin hepimize ve iki meyveden de tattırsın insallah 🤲🏻🤲🏻
En başından beri ekşi hastasıyım tatlıdan aşırı tiksindim 5.5aylik oldum yeni yeni yiyorum tatlı o da herşeyi değil yani.14.haftada doktor %💯 erkek dedi ama çevremdeki herkes her seferinde git tekrar baksın tekrar sor sen hiç tatlı yemiyosn nasıl erkek dediler doktor en sonunda pipisinin resmini çekti gösterirsin diye😁
İlk gebeliğimde tatlı olarak hep dondurma yemiştim, baya iyi geliyordu bana , ilk çocuğum erkek, şu an ikinciye hamileyim, dondurmayı hiç yemedim, acı bir şeyler yemek istiyorum sürekli, 18 haftalığım ikincisi de erkek olacak inşallah
deletedmom357 Hamileliğim boyunca hep ekşi canım çekti ve oğlum oldu 🤷🏻♀️