beyzanur_guclu18 yengem bu akşam da onlara gittim tatlı şeyler verdi yemedim dedi benimki de öyleydi kız oldu yüzümde sivilce olmuş dedi kesin kız bende sormak istedim hepsinden farklı oluyor demekki 🤭
Tatlı yiyince erkek. Ekşi yiyince kız?
deletedmom357 hepimizin kini insallah tatlım 🥰
deletedmom357 valla ilkte nasıl canım tatlı istiyodu hepte yedim cinsiyeti erkek diye düşünmüştüm sonra kız olduğunu öğrendim sonra bi ara canım turşu çekti yedim şimdi hepsini yiyorum fark yok 😊😊
esraizmirli kız olsa
Enise’Zeynep
Yada Zeynep hüma.
Erkek olsa eşimde 😅
O daha bulmamış isim galiba isim tam belli olunca o zaman der 🤭
Aysel_11 bende ilk başta çok yiyordum en çok yediğim şey limon turşu yeşil elma şuan azalmış hepside 3 aydan sonra değişir demekki bilmiyorum artık 😅
Narin9 kaç aylık tatlıya başladın canım 😅
deletedmom357 bizde de aynı kız olursa Aden Meva
beren meva
gülce meva bunlardan birini koyacagım Allah izin verirse ama erkek olursa bilmiyorum eşim diyorki bir belli olsun düşünürüz😂
26262626 tam tersi sanırım olmuş canım ☺️
esraizmirli benimki de oyle diyor ben kızıma isim buldum erkek olsa o düşünsün artık 😂
D3ryaoz hadi hayırlısı canım genelde tatlı yemeyen erkek olmuş 🤭
Mrs_veterinerius hadi hayırlısı kuzum merakla yavrumun ne olduğunu bekliyorum 🤭
deletedmom357 ilk çocugumuz kız olsa fena olmaz tabiki Rabbim hayırlısını versin hepimiz için ☺️
Valla kovayla kısır yedim ekşi eksi tatlıdan tiksindim ilk 3 ay oğlum oluyo 😂😂
ikizlermom bende 3 aylık benimki de sonradan tatlı çeker kesin öyle tahmin ediyorum bende 😂
esraizmirli benimki de ilk canım ☺️ kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah Rabbim 🤲 kaç haftalıksin
deletedmom357 11+3 ☺️
Damla_Kupcuk söylenti oyle demekki 😅
esraizmirli MaşaAllah canım sen ne hissediyorsun annelik hissi 🤭
deletedmom357 banada herkes öyle diyordu birde ekşi yiyordum ve hala yiyorum ama oğlum olacak😅
Aylinkut herkes bana dedi dedi inandım doğrusu şuan aklım tamamen kız da 🙄😅