• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Melis47- iç karnın büyüktür bende 32 haftalığım bebekmi gobekmi diye soranlar bile var cok takılma benimde kocaman bir karnım yok önemli olan bebegin gelisimi sağlığı

Yaa hepsi harika😂😂😂

Zeynepak malum artık karın büyüdüğü için gece uyurken karnım eşimin sırtına değiyor, bizim kız da maşallah 5 dk yerinde durmaz. Birkaç gündür babasının sırtını tekmeliyor 🙈 eşim korkup zıplayarak uyanıyor sürekli sonra bana “ya sen nasıl uyuyorsun tekme tokat giriyor çocuk” diyip hem bana üzülüyor hem de kızımızdan korkuyor😄

GonulKarsli 18 haftalığım davul gibi şişti karnım görsen 6-7 aylık sanırsın bide bu ikinci gebeliğim 9 aylıkken nasıl olur tahmin edemiyorum şahsen ilk çocuğumdada karnım çok vardı gören ikiz sanıyodu

Benimde ilk oğlumda artık son zamanlarımdı 8-9 aylıktım eşim sırtını bana döner bende ona sarılırım yani hep böyle uyuruz sonra bi anda benim paşa tekme attı eşim nasıl sıçrıyo ama adam neye uğradığını şaşırdı 🤣 bidaha doğuma kadar hiç yaklaşmadı oğlum beni istemiyo diyo 🤣🤣

okroya ahahahhaha benimkide “Baba geldiiiiiiiiii, Baba Geldiiiiiiii” diye bağırıyor karnimdan iceriye 😃 diyorum daha 14 haftalik duymaz. “ olsun hisseder” diyor 🤣 kıyamam yaaa 🥰🤲

3 aylık hamileyim kontrole gittik oğlumu ananesine bıraktık gitmiş teyzesine kardeşimi çıkartmaya gittiler demiş 4 yaşındaki oğlum teyzesi bi panik bir şey oldu zannetmiş her hastaneden gelişte kardeşimi çıkarttınız mı diyor🤣🤣

Dmlkrts hadi yaa baklm artk insallah vala bilmiorum korktm acikcasi bide bebegim 1 arter 1 ven ile beslenio

Bebeğin ilk mercimek kadar olduğunu öğrendiğimizde eşim kırmızı mercimeği karnıma koyup beni ayağa kaldırmamıştı ve mercimeği kavanozda saklıyoruz 😂

Benim esimde gece uyurken bebek isimleri soyluyor bana.😀😀 ve kızım diye eli hep.karnimda tabi uyuyor uyanik degil kesinlikle 😃😃😃😃😃😃😃

Adet günüme vardı daha tabi biz o zamanda sanki hamileymişim gibi eşim benimle uğraşıyo sen iki canlısın diye :) tabi bende onunla uğraşmadan durabilirmiyim karnıma elini koyup babacım diyordum 😅 neyse gün yaklaşıyo ama biz hala şakalaşıyoruz sanki hamileymişim gibi 😅 gün döndü geldi adet olmam gerekiyor ama bende tık yok bir gün iki gün derken günüm geçti ama hala inanmıyorum ben 😂 5günüm geçti ve normalde asla günüm geçmez benim 😝 gittk test aldık yapar yapmaz çift çizgi çıktığı an ikimiz şoka girdik 🤣 yani tam anlamıyla şaka gerçek oldu 🥰 allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlat 😘 şuan 6+4 haftamızdayız 🥰 ve gerçeeekten hamişimmmm :))