• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Sdhs06 benm cok kucuk gobegm yaa 😐😔😔😔 acikcasi bnde suan esiniz gibi dusunuorum 1 aydr dr a gitmedm bugun tam 24 haftalk oldm lakin göbek yok yani cok kucuk gorunmuor bile kimseye demesem anlamaz oderece

Zeynepak kızıma hamileyken sancım başladı eşimi aradım sancım var neredesin dedim şansıma eve 5 dk mesafedeydi çok sevinmiştim hemen gel dedim 10 dk geçti ki zaten öyle bi anda vakit geçmiyor derken aradım neredesin dedim dükkana üzerimi değiştirmeye geldim çıkıyorum şimdi dedi ben de kızıp evde kıyafet mi yok diye kapatmıştım suratına ben can havliyle evde yalnız bekliyorum iki adım yerden sen git teeeee 15 dk mesafeye 😂😂😂 garibim boş bulundum ne yapacağımı şaşırdım bi an demişti

Zeynepak
    Benim esimde göbegime yaklasiyor böbü böbü diyor ve puuuu diye ona güya saka yapior 😄😁😆😅

Bir de her gece uyurken göbek deliğimi parmagıyla okşar sebebi bebeğin onu hissediyor olmasıymış 😅

Zeynepak
    Ayrıntılı ultrason da erkek olduğunu öğrendikten (ayrıntılı da penisin direkt resmi bile var gayet belirgin) 😃 bir ay sonra kendi doktoruma kontrole gitmiştik.

Eşim hâlâ inatla soruyor cinsiyeti erkek dimi bir de siz bakın. Rezil oldum doktorun önünde 🙈

elisas-mom
    4 aylıkken bir ara ev değiştirme niyetimiz vardı. Eşim bir ev bulmuştu ve içime sinmemişti.
    Hamilelik duygusallığı gözlerim doldu ağlamaya başladım. Karşı apartmandan bir teyzenin ağlama kızım dediğini duydum. Yan komşusuda diyorki hamile ondan ağlıyor. Başladım gülmeye 😂

Zeynepak
    Geçen cumartesi rutin kontrolümüz vardı… ultrason odasında hemşiremiz önce tansiyon sonrada kilo ölçümü yaptı.
    Hamilelik boyunca sadece 1 kilo almıştım ve şuan 25 haftam ve hemşirem 4 kilo aldığımı söyledi ve ben şok oldum 2 hafta içinde ne ara aldım filan derken, dr.umuz geldi ve eşim aldığım kiloyu direk bebek alıyor diye biliyormuş hocam Tuba 4 kilo almış bebeğimize aldığımız hiç bir kiyafet olmayacak daha doğuma kadar alacak ne yapacağız dedi 🤭🤣 Aldı bizi bir gülme dur babası hemen kilosunu ölçelim bebek ne kadar 🤣 Daha gram kadar dedi.
    Eşim direk oh dedi.🤣

Zeynepak Eşim sürekli karnıma kulağını koyup bebeğim içeride hareket ediyor hissetmiyor musun diyor 😂 karnıma gelip babacım babacım diye konuşuyor her gün 😂

Melis47- iç karnın büyüktür bende 32 haftalığım bebekmi gobekmi diye soranlar bile var cok takılma benimde kocaman bir karnım yok önemli olan bebegin gelisimi sağlığı

Yaa hepsi harika😂😂😂

Zeynepak malum artık karın büyüdüğü için gece uyurken karnım eşimin sırtına değiyor, bizim kız da maşallah 5 dk yerinde durmaz. Birkaç gündür babasının sırtını tekmeliyor 🙈 eşim korkup zıplayarak uyanıyor sürekli sonra bana “ya sen nasıl uyuyorsun tekme tokat giriyor çocuk” diyip hem bana üzülüyor hem de kızımızdan korkuyor😄