Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Benimde 4 yaşında oğlum var şimdi de 14 haftalik gebeyim anne diyo neden kardeşimi yedin ben onu çok seviyorum 🤣 bide oğlum su bile içmeye gitse anne kardeşime söyle abin su içmeye gidiyor de diyor ay bu çocuklar bi alem valla🥰
Zeynepak 20li haftalarda detayliya girmiştim.Bebegimin fotosunu vermişti doktor.Cok netti yakindan ve renkli.Neyse işte akšam eşime fotoyu gosterdigimde aaa insana benziyo demişti😂😂🤣🤣Bende tabii insana benziycek .Neye benziycekti ki diye trip atmiştim.Oda yook ya ben daha erken bişeye benzemez saniypdum dedi🤦♀️😂😂
Bircanderin ahh bu erkekler yaa😂😂çok güldüm valla
Benim eşimde karnımla oynadığım zaman kızımı rahat bırak diyor 😁
Bize de doktor karnımdan bebege bakıp daha çok küçük 7.9 mm dedi. Ondan sonra çocuğun adı yedi nokta dokuz kaldı😂😂
okroya ay benim esimmmm bebekim beni sev en cok😍😍😂😂😂
sugarfamily ahahaa esimde bebitooo ben senin baban dior 🤣🤣🤣
sema-aslantas kıskaniolar bence😌🤣 benim esimde yeter cocuk yorulacak yaziktr dior
Meryem1316 Benim eşimde mercimek kadar olduğunu öğrendiğinde anlatıyordum işte bak gözleri burnu oluşacak sonraki aşamada şimdi kalbi oluştu beyni oluştu diye Anlattım dönüp dedi çocuk mercimek kadarsa bukadarr şey nasıl sığdı çocuğa kalbi nerde ağzı burnu nerede yer. Mi varda çocuğun organları oluşsun demişti 😂
Serdardilan maasallahhhh pek tatliymis oğluşunuz. Güldürdü beni afacan 🤗😘❣️
Mucizeanne01 Adam hakkı tabi mantığa yatmıyor 😂😂😂😂😂
Mucizeanne01 kahkaha ata ata güldüm 😂😂
balyanakoglum bizim ki de 250 gram a ulaşınca tereyağı paketlerini elinden bırakmazdı 😅bir sure içinde ki boşluğu o şekilde doldurdu garibim 🐢
Zeynepak aynen benimkide aynı tepkiyi verdi ama şimdi 14 haftalık olduk
Hepsini okudum çok güldüm 😂😂😂 🧿❤️❤️Çok komikler yaw