3 aylık hamileyim kontrole gittik oğlumu ananesine bıraktık gitmiş teyzesine kardeşimi çıkartmaya gittiler demiş 4 yaşındaki oğlum teyzesi bi panik bir şey oldu zannetmiş her hastaneden gelişte kardeşimi çıkarttınız mı diyor🤣🤣
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Melis47- 14 günlük hamileyim
okroya 😂😂😂
Bebeğin ilk mercimek kadar olduğunu öğrendiğimizde eşim kırmızı mercimeği karnıma koyup beni ayağa kaldırmamıştı ve mercimeği kavanozda saklıyoruz 😂
Benim esimde gece uyurken bebek isimleri soyluyor bana.😀😀 ve kızım diye eli hep.karnimda tabi uyuyor uyanik degil kesinlikle 😃😃😃😃😃😃😃
Adet günüme vardı daha tabi biz o zamanda sanki hamileymişim gibi eşim benimle uğraşıyo sen iki canlısın diye :) tabi bende onunla uğraşmadan durabilirmiyim karnıma elini koyup babacım diyordum 😅 neyse gün yaklaşıyo ama biz hala şakalaşıyoruz sanki hamileymişim gibi 😅 gün döndü geldi adet olmam gerekiyor ama bende tık yok bir gün iki gün derken günüm geçti ama hala inanmıyorum ben 😂 5günüm geçti ve normalde asla günüm geçmez benim 😝 gittk test aldık yapar yapmaz çift çizgi çıktığı an ikimiz şoka girdik 🤣 yani tam anlamıyla şaka gerçek oldu 🥰 allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlat 😘 şuan 6+4 haftamızdayız 🥰 ve gerçeeekten hamişimmmm :))
Destina16 ayyyy aynısıyız 😂😂 sen uyumuyosun kızımda uyuyamıyo dio😂😂
Hep ekşi şeyler tükettiğim için kızıyor eşim bebeğim ekşi suratlı olacak diye 😊😊😂
Senaaa1 aynisi bana da oldu esim okadar dedi git bak git bak ben de diyorum duzensiz lik vardir diye tabi biz de sakalasiyoruz kendi aramizda meger hamileymisim bende 3 ay anlamadim saka gibi 😁😁😁😁😁
Baharakgul ahaha çok iyi ya🤣 daha sende düzensizlil varmış bende oda yok😅 işte rabbim nasip edecek ya 🥰 şuan kaçıncı haftanızdasını:)
Senaaa1 aynen bekarken de duzensizdi ama hamile.hhamileicin erkendi o yuzden anlamadik. Kirmizi isikta.gecmis yavrum suan 21 haftadayiz kizimiz olucak insallah rabbim isteyen herkese nasip.etsin 😀😀😀
Zeynepak benim eşimde ben cok konusup uyutmadiğımda oğlum rica etsem bi kere teper misin şu ananı bak işe gitcem uyutmuyo diyo 😂😂 ve yatınca beraber ilk karnımı seviyo falan bebegimizle konsyo tamam sana bu kadar ilgi yeter diyo 😂
Bende hamile olduğumu öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolünden çıktım eşimin ilk sorusu kız mı erkek mi sana mı benziyor bana mı benziyor demesiydi 😂 ah bu erkekler ❤️🥰
Baharakgul oy oyy maşallahh bayada yol kat etmişsiniz allahım sağlıklı bi şekilde kucagınıza aldırsın inşallah 🥰 bizde gelir miyizz acaba o haftalara sanki hamile olduğumu öğrendikten sonra günler geçmiyo 😅
Senaaa1 amin insallah sizinde.🥰 okadar.guzelki hissettiriyor kendini bende tekmelerini sabirsizlikla bekliyorum. 😇
Baharakgul şuan tam hissetme zamanındasın yavaş yavaş başlar 😍