Zeynepak benim eşimde ben cok konusup uyutmadiğımda oğlum rica etsem bi kere teper misin şu ananı bak işe gitcem uyutmuyo diyo 😂😂 ve yatınca beraber ilk karnımı seviyo falan bebegimizle konsyo tamam sana bu kadar ilgi yeter diyo 😂
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Bende hamile olduğumu öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolünden çıktım eşimin ilk sorusu kız mı erkek mi sana mı benziyor bana mı benziyor demesiydi 😂 ah bu erkekler ❤️🥰
Baharakgul oy oyy maşallahh bayada yol kat etmişsiniz allahım sağlıklı bi şekilde kucagınıza aldırsın inşallah 🥰 bizde gelir miyizz acaba o haftalara sanki hamile olduğumu öğrendikten sonra günler geçmiyo 😅
Senaaa1 amin insallah sizinde.🥰 okadar.guzelki hissettiriyor kendini bende tekmelerini sabirsizlikla bekliyorum. 😇
Baharakgul şuan tam hissetme zamanındasın yavaş yavaş başlar 😍
Baharakgul aminn amiinn çok çok amiinn :)🥰
Aksoytetik bunu ben de demiştim😁
Umksanbe vallahi cok guzel🤩🤩🤩🤩
Senaaa1 ayyy cok duygusal yaa ben dun gittim baktim agzini yuzunu 😭😭😭😭 ben tutamicam musluklari 😭😭😭😭
Baharakgul aman tut tut bende tutamam yoksa buralar salya smüük oluurr 🙂🥰 ama şunu söylemeden edemicem sanırım bende kalp atışını duyucam doktora gittiğimde 😍 ay tam kafayı sıyırmalık vallahiii
Senaaa1 hele.agzini yuzunu gör ben gordum ya bittim o an heleki icimden gecen kiz di oda oldu saglikli sekilde de kucagima alirsam.rabbimden ne isterim daha 😭😭😭😭hem atisini da.gordum minicik kalbi pıt pıt 😭😭😭😭
Baharakgul yaaa yaaa maşallahh maşallaaah 🥰🧿 ne muazzam bi duyguymuşta bilememişiz biz ancak hamile olunca anlıyoruz galiba 🥰 ayy şu zaman geçsin hemen kucağımıza alalm inşallah hayırlısyla
Senaaa1 amin insallah rabbim saglikla sihhatle dogurup kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Baharakgul yaa tutuyorum ama seni isimde düşündünüüüz müüü 🥰
Cananslck ya hahha tonton neneler 😂 umarım doğumuna az kalmıştır yoksa öldün susuzluktan bacım 🤣🤣
Senaaa1 hic sorun degil zaten hep evdeyiz uyu uyu nereye kadar 😁😁 esim rizeli ben artvin liyiz lazca isim koyacaz kizimiza mira olucak insallah rabbim nasip ederse . Anlami yüz ve cehre demek 😇😇😇😇 sizin bellimi dusundunuzmu kiz erkek olarak 😊😊😊