Mesela benim Esim Bebegin mercimek kadar oldugunu ögrenince yeşil mercimekmi kirmizi mercimekmi diye merak etmeye başladi 😂
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
- Düzenlendi
Benim eşimde bebek limon 🍋 kadarken onu akşama çıkar da kesip yemeğe sıkalım demişti şaka yaptı kendisi tabi ama benim hormonlardan kaynaklı oturup ağlamıştım 😅🍋
Benim eşim bebek bizi duymaya başladığı andan itibaren hemen hemen her akşam göbek deliğinden içeriye bağırıyor bebekooo bebeko ben senin babanım beni çok sev diye 😃🐣
Zeynepak hahaaa😂
benim eşimde basından beri beni sallıyor uyusun bebek diye 😂😂
okroya benim eşimde göbek değilimden konuşuyor 😂
Zeynepak benim eşimde hep süt iç bebek doğduktan sonra sütün olsun mamaya
gerek duymayalım dedi.Ne ilgisi var saçmalama dedim sonra kendi gülmeye başladı.☺️
Zeynepak benim eşimde sürekli çocuğu sıkıştırıyorsun yeri dar zaten diye beni darlıyor 🤦♀️😅
Zeynepak benim eşim bi ara ciddi ciddi “ hayatim senin göğüslerin biraz büyük ya doğumdan sonra da sütün çok olur dimi” dedi 🤦🏻♀️ sütun cok oluşunu göğsün büyüklüğüyle alakali sanıyormus 😂
nesrinsonmez Ben bu tuhaf hareketi sadece benimki yapıyo sanıyodum 😂 ordan içeriye gidiyo sanki ses çok alemler çok tatlılar 😂
Zeynepak benim eşim Göbrğime dokunmaya korkuyor boğulur diye ve üstümü sıkı sıkı örter üşür diye🤣🤣brn çok söylüyorum ilk bebek ve çok bekledik ondan herhalde..
Kahramankentli yaa hahaha cok güldümm😝
Kizlar 10 haftalik hamileyim kac haftada buyume baslar
Benim eşimde çok ye diyor çocuk çöp gibi kalacak diyor 😅😅
Detaylı ultrasona girdiğimde ölçüm sonucu 400gr çıkınca bebek sen az yiyosun benim çocuğum içerde çöp kadar kalmış diye doktorun kapısının önünde isyan etmişti 😂
GonulKarsli canım 20.haftada belirginleşiyor artık iyice
Hamile oldugumu bilmiyordum bulantim vardi yedigim birsey dokundu Sanip iki gun boyunca Maden Su’yu icmistim midemi bastirsin diye sonra hamile oldugum anlasilinca askim o kadar cok soda ictin ki insallah cocuk erimemistir demisti cok gulmustum 😂😂😂😂
Kahramankentli sesli güldüm yemin ederim 😅😅😅😅