• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Zeynepak 😀 oglumuz içerde sıkılıyordur oyuncak yutsan oynarmı acaba dedi 😂 çok gülmüştüm tabi ciddi söylemedi şaka yaptı ama hiç aklıma gelmezdi öyle birsey 😂🥰💙🐣

Benim eşimde bebek limon 🍋 kadarken onu akşama çıkar da kesip yemeğe sıkalım demişti şaka yaptı kendisi tabi ama benim hormonlardan kaynaklı oturup ağlamıştım 😅🍋

Benim eşim bebek bizi duymaya başladığı andan itibaren hemen hemen her akşam göbek deliğinden içeriye bağırıyor bebekooo bebeko ben senin babanım beni çok sev diye 😃🐣

Zeynepak benim eşimde hep süt iç bebek doğduktan sonra sütün olsun mamaya
        gerek duymayalım dedi.Ne ilgisi var saçmalama dedim sonra kendi gülmeye başladı.☺️

nesrinsonmez Ben bu tuhaf hareketi sadece benimki yapıyo sanıyodum 😂 ordan içeriye gidiyo sanki ses çok alemler çok tatlılar 😂

Zeynepak benim eşim Göbrğime dokunmaya korkuyor boğulur diye ve üstümü sıkı sıkı örter üşür diye🤣🤣brn çok söylüyorum ilk bebek ve çok bekledik ondan herhalde..

Detaylı ultrasona girdiğimde ölçüm sonucu 400gr çıkınca bebek sen az yiyosun benim çocuğum içerde çöp kadar kalmış diye doktorun kapısının önünde isyan etmişti 😂

Hamile oldugumu bilmiyordum bulantim vardi yedigim birsey dokundu Sanip iki gun boyunca Maden Su’yu icmistim midemi bastirsin diye sonra hamile oldugum anlasilinca askim o kadar cok soda ictin ki insallah cocuk erimemistir demisti cok gulmustum 😂😂😂😂