Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
elisas-mom
4 aylıkken bir ara ev değiştirme niyetimiz vardı. Eşim bir ev bulmuştu ve içime sinmemişti.
Hamilelik duygusallığı gözlerim doldu ağlamaya başladım. Karşı apartmandan bir teyzenin ağlama kızım dediğini duydum. Yan komşusuda diyorki hamile ondan ağlıyor. Başladım gülmeye 😂
minikmevaninannesi aynı şeyi yaşadım 😂
Zeynepak
Geçen cumartesi rutin kontrolümüz vardı… ultrason odasında hemşiremiz önce tansiyon sonrada kilo ölçümü yaptı.
Hamilelik boyunca sadece 1 kilo almıştım ve şuan 25 haftam ve hemşirem 4 kilo aldığımı söyledi ve ben şok oldum 2 hafta içinde ne ara aldım filan derken, dr.umuz geldi ve eşim aldığım kiloyu direk bebek alıyor diye biliyormuş hocam Tuba 4 kilo almış bebeğimize aldığımız hiç bir kiyafet olmayacak daha doğuma kadar alacak ne yapacağız dedi 🤭🤣 Aldı bizi bir gülme dur babası hemen kilosunu ölçelim bebek ne kadar 🤣 Daha gram kadar dedi.
Eşim direk oh dedi.🤣
_aycaccelik hahahaha dur kiz aman erken falan olur kac haftaliksin 🤣🤣
Serdardilan Bizim yerimize opuver akıllı oğluşunu okuyarak. Nazar değmesin maasallah 🤗❣️😘
Bittercikolataa 23+2yim ama aklıma geldikçe karnım ağrıyor gülmekten 😂😂
ecembugra53 cok iyimis ya 😂
Yaa hepsi harika😂😂😂
Esimle kizimizin olacagini ögrendigimizden beri “kizim mervelere felan gitmek yok tamm mi babacim deyip duruyoo” haaa🤣🤣🤣
Zeynepak malum artık karın büyüdüğü için gece uyurken karnım eşimin sırtına değiyor, bizim kız da maşallah 5 dk yerinde durmaz. Birkaç gündür babasının sırtını tekmeliyor 🙈 eşim korkup zıplayarak uyanıyor sürekli sonra bana “ya sen nasıl uyuyorsun tekme tokat giriyor çocuk” diyip hem bana üzülüyor hem de kızımızdan korkuyor😄
Zeynepak benım kocam öksürme , hapşırma dıyordu çocuk erken doğar 😂tabı 3 aylık olan ben şok😂😂😂
GonulKarsli 18 haftalığım davul gibi şişti karnım görsen 6-7 aylık sanırsın bide bu ikinci gebeliğim 9 aylıkken nasıl olur tahmin edemiyorum şahsen ilk çocuğumdada karnım çok vardı gören ikiz sanıyodu
Benimde ilk oğlumda artık son zamanlarımdı 8-9 aylıktım eşim sırtını bana döner bende ona sarılırım yani hep böyle uyuruz sonra bi anda benim paşa tekme attı eşim nasıl sıçrıyo ama adam neye uğradığını şaşırdı 🤣 bidaha doğuma kadar hiç yaklaşmadı oğlum beni istemiyo diyo 🤣🤣