Baharakgul aman tut tut bende tutamam yoksa buralar salya smüük oluurr 🙂🥰 ama şunu söylemeden edemicem sanırım bende kalp atışını duyucam doktora gittiğimde 😍 ay tam kafayı sıyırmalık vallahiii
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Senaaa1 hele.agzini yuzunu gör ben gordum ya bittim o an heleki icimden gecen kiz di oda oldu saglikli sekilde de kucagima alirsam.rabbimden ne isterim daha 😭😭😭😭hem atisini da.gordum minicik kalbi pıt pıt 😭😭😭😭
Baharakgul yaaa yaaa maşallahh maşallaaah 🥰🧿 ne muazzam bi duyguymuşta bilememişiz biz ancak hamile olunca anlıyoruz galiba 🥰 ayy şu zaman geçsin hemen kucağımıza alalm inşallah hayırlısyla
Senaaa1 amin insallah rabbim saglikla sihhatle dogurup kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Baharakgul yaa tutuyorum ama seni isimde düşündünüüüz müüü 🥰
Cananslck ya hahha tonton neneler 😂 umarım doğumuna az kalmıştır yoksa öldün susuzluktan bacım 🤣🤣
Senaaa1 hic sorun degil zaten hep evdeyiz uyu uyu nereye kadar 😁😁 esim rizeli ben artvin liyiz lazca isim koyacaz kizimiza mira olucak insallah rabbim nasip ederse . Anlami yüz ve cehre demek 😇😇😇😇 sizin bellimi dusundunuzmu kiz erkek olarak 😊😊😊
Mayıs 21 inde nikahım vardı. Pandemi sürecinde nişanlıyız tabi. Nişanlımın evinde kalıyoruz sokağa çıkma yasağı var ben evime dönemiyorum nişanlım bırakmıyor eee tabi bende korkuyorum neyse gel zaman git zaman mayıs ın 21 oldu nikahı da kıydık artık resmi şekilde kocam oldu ama bende 4 gün geciktim herhalde nikah stresi filan diye düşünüyorum ayın 27’si oldu yok bu böyle olmayacak git hemen test al dedim. Gitti aldı geldi testi yaptım çift çizgi ama inanmak istemiyorum kan testi yaptırmamız lazım bu test bozuk dedim kan testinde de 3 buçuk haftalık gebeyim… planlarımızda bebekte yok aldıracağım istemiyorum… Sonra doktor karar versin dedik… Allah razı olsun o doktordan iki dakika da anne olmanın muhteşemliğini hissettirdi şimdi kızımız olacak 22+5 teyiz… sağlıkla kucağıma almaya gün sayıyorum… muhteşem bi duygu syrıca daha şimdiden babaya da çok düşkün her dokunduğunda tepki veriyor kıskanıyorum da 🙈❤️❤️❤️😍😍😍 büyük büyük aşklarımmm onlar benim ❤️
Baharakgul oy yaa insanın dili tutuluyor yemin ederim 😘 çok güzel bi isim 🌸ismiyle yaşasın inşallah
ben çok merak içindeyim ne olacak diye ama öğrenmek için biraz yolumuz var sanırım 😒🤣
Yanlız hamile olduğumu kime söylediysem herkesin ilk tahmini erkek oldu 😀 rabbim hayırlı evlat versin kızın yeride ayrı erkeğinki de
Senaaa1 amin insallah 🥰🥰🥰🥰🥰
Seftalininannesi11 aynı haftadayız 18+6 🤭
Geçenlerde eşime oğlumuz artık duyabiliyor Muş bizi dedim. Dünde göğsünün altına baskı yapıyo heralde çok ağrıyo dedim. Eşim de diyor ki bizi duyuyosa söylese çeksin ayağını bacağını ordan diyo😁😁😁
Günde 2 3 lt su içiyorum tuvaletten çıkamıyordum eşime mesaj attım suyummu geliyor ne dakka bir tuvalete gidiyorum dedim eşimde ne erken doğum mu dedi😁😁 daha 17 haftalık falandı 😁😁
Bende bazen eşime küstüğüm zaman yanıma oturuyor karnıma doğru konuşuyor kızım senin annen bu aralar çok hassas ama geçecek inanıyorum falan diyor 😊. İşe giderken de her sabah beni öpüyor sonra karnıma eğilip kızım anneyi çok üzme tekme at ama canını yakma falan diyor 🥰
İlk hamıle kaldıgım zamanlarda da çok tuvalete gıdıyordum. Mesela bir yere gıdeceksek evden çıkana kdr 2 - 3 defa gidiyordum dışarda bir yerlere gittğimizde de sureklı ona kısık sesle söylüyordum bana eşlik ediyordu mecburen artık garibime tak etmişti arabaya seyyar tuvalet yaptırtacam diyordu 😁
Benim eşimde cinsiyeti öğrenmek için doktora bende girebilir miyim deyip benimle beraber ultrasona girdi. Hep erkek adamın erkek çocuğu olur deyip erkek bekledi. Doktor çok net kızınız olacak dediğinde öyle mi nasıl gördünüz ben bakıyorum da göremedim dedi. Doktor hanım dönüp siz tıp mı okudunuz beyefendi demişti. Hala hatırlar güleriz. Şimdi de erkek adamın erkek damadı olura döndük tabi. Gayet mutlu. ;)
Aknkbr of yalnız değilmişim 😂