yasen1 dikkat et canm stres yapma senn diyetisyen sana bol veriyormus benmki ole degil mesela sebze yemegi 8kasik yaninda salata yogurt butun yemeklern yaninda belki ilerleyen donemde degisir bilmiyorm tabi

Mcz-01 cihazinizi yaniniza alin kan verdikdn hemen sonra sizde olcun sonuclar ciktiginda karsilastirin ben endokrin doktoruna haftalik gonderiyorm dikkat edilirse duzeliyor Ama ipin ucu Kacarsa maalesf sknti

Snglsude ya benim acligim hastane ile genelde ayni ama sizin makinenizn markasi ne

Snglsude aynen bende öyle yapcam inşallah götürcem yanmda kan verdkten snra hemen kendm ölcücem snra cıkam değerleri karsılastrcam bakalm hayırlısı

Snglsude 8 kaşık sebze yemegi yok 4 yemek kasigi sebze 1 kase çorba 2 3 tane kofte salata yogurt bazen kofte yemiom herzaman herzaman

Kendı kadın doğum doktorum contour plus onermişti onu aldm ben

yasen1 ohhh miss afiyet olsun 😁benmki biktirdi zaten

Mcz-01 aynen en azindan aradaki farki bilip ona gore duzenlersnz

yasen1 ayni cihazlar bence sizde hastanedekiyle cihazinizi deneyin ☺️

Mcz-01 tamam işte 9.30 10 arası zaten 10a doğru ye bir de bu benim dediğim ara öğünleri dene belki tarçınlı laktozsuz süt iyi gelir denemekten zarar gelmez

Snglsude ama aclik sekerim hastanede 89 cikmisti evde 83 86 cikio gene normal hastane ile arada cok fark yok gbi

yasen1 yani sole hastanede 93 cikti benm cihazla 115 eve gelip tekrar olctum 103 cikti ayni anda olcun eve gelince zaman geciyor yine bence yani deneyin

Snglsude denicem canim hastanede kan berir vermez arabada bakarm bide

yasen1 aynen hepimize gecmis olsun hayirli aksamlar olsn ☺️

Snglsude gecsin gitsin insalllah seker meker kalmasın hayirli geceler