KardelenYB bendede odem vardi sabah kalkinca ayaklarim aciyodu suan iyiyim hafifledim
Şeker seker şeker 🙄
KardelenYB evet bir yandan diyet iyi oluyor yoksa insan nefsine engel olamıyor yiyor habire. Ben 31+4um 6 kilo aldim toplam. Siz kaçıncı haftadasiniz 😍
yasen1 dahada hafifleriz inşAllah zaten ağırlaşıyoruz bide ödem olunca nefes alınmıyor
minikmevaninannesi 31+2 yim bende 30. Haftada toplam 9 a düşmüştüm kilo olarak inşAllah dahada dusmusumdür haftaya pazartrsi Gidicem bakalım kaç olmuşuz 😍
yasen1 bende de şeker var doktorum günlük 11 dilim ekmek vermişti.Geçen gün gittim açlık tokluk ölçüldü normal çıktı insüline gerek yok dedi.Şuanda da ekmeği 12 dilim ve tam buğday ekmeğinden yediriyor.Ekmekten olduğunu sanmıyorum ama uzun süre aç kalıp birden yemişsiniz ondan olmuş olabilir.Bende diyet uyguluyorum her akşam yemekten sonra yarım saat
yürüyüş var günlük 2,5 3 lt su var.meyveyi bir bardak sütle için ve meyvenin üstüne tarçın dökün dengeleyici bir besin tavsiye ederim.
KardelenYB sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah canım 🤗
KardelenYB yaa dogumlarimiz da yakın Allah’ın izniyle 🥰 sağlıkla kucağımiza almak nasip olur inşallah 💕
Kzlar bendede şeker var ilk doktora gttm bir hafta ölcüm yap evde gel bakalm demsti sukur iyiydi değerlerm 15-20 gün sonra gel dedi.. taki ertesi güne kadar… ertesi gün sadece sabah açlıklarım artmaya başladı.. önceki bir hafta 90-99 aralıgnda geliyordu doktor iyi 15-20 gün snra gel dedıkten snra açlıklarım 100-110 arası geliyor haftaya salı randevum var sizce cok mu yüksek😓😓😓
Benim diyet listemde de ilk günlerde normal süt içiyordum yüksek çıkıyordu şekerim özellikle sabah tokluk şekerim. Sonraki hafta laktozsuz süte geçtim ekmeği de bir dilime indirdim. Buna uyduğum zaman hiçbir problem çıkmıyor. Bir de sütü tarçınla içiyorum tarçın da dengeliyor. O zamanlarda kaçamak bile yapsam çok çıkmıyor. Ama çok sıkıldım tabi sürekli böyle diyet de diyet. Bir de arkadaşlar aranızda kilo alamayan var mı? Şekerden dolayı mı alamıyorum bilmiyorum. Artık zorlanmaya başladım çocuğu taşırken gerçekten 31. Haftadayım. İlk haftalar 4 kilo kadar verdim sonra 3 kilo aldım ve hala öyle gidiyorum. Napacağım bilmiyorum artık çok zor böyle bebek büyüdükçe.
KardelenYB simdi yuruyusden geldim yarin ola hayrola buraya yazarim gene sizde ölçüm yapiyorsanz yazın 😊
yasen1 evet bende dogum sonrasinda kalmasindan korkuyorm benm diyetimin 4cu haftasi cok skldm ayni seyleti donup donup yemekdn az az yapip tatsz tuzsz olmasndn istah diye bisey hic yok zaten ne olack bilmiyorm 11 haftaligm suan hayirlisiyla rabbim sifa versn butun derdimiz bu olsn yapack biseyimiz yok saglikla gelsinlerde bebislerimiz yeter
yasen1 bugün bitti artık düşünmeyin yarın inşallah tekrardan başlarsınız.