Premses_02 Rica ederim 🙏❤️
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
merhaba acaba 9552 beta hcg değeri normal midir kaç haftalık oluyorum değere gore🤷♀️
Yelizmsl bana da yardım edermisiniz
Mirzeyeva94 Doktorunuza bir görünün lütfen 🙏
Yelizmsl evet bi fitil verdi bugün içinde 2 tane olan bu akşam kullanıcam.normalde benim plesanta previa durumum var 3 ay öncesine kadar 3-4 kez de kanama oldum.şimdi hep istirahat halindeyim ondan bu kadar tedirgin oluyorum bian bi şeyler gelince:( çok teşekkür ederim cevabınız için🙏
Minigiminannisi tabiki ederim soruları teker teker yanıtlıyorum kusura bakmayın sizede cevap vereceğim en kısa zamanda 🙏
Sevinkarahan rica ederim fitili kullanın aksatmayın faydasını göreceksinizdir 🙏
Yelizmsl çok çok teşekkürler sağ olun ❤️🌼🌼
Merhaba hemşire hanım 11. Haftada doktor tarafından cinsiyet tahmini olabilir mi😊
İkili test nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?
Yelizmsl benim sarı akıntım var sumuksü bir sekilde doktoruma soylemeye cekiniyorum bununlan ilgili bir bilginiz varmı acaba o.O
Merhaba dişim 1 haftadir ağriyor hamilelikle ilgisi var mi ? Bide hap içebilirmiyim
Yelizmsl bende bugün 41 hafta oluyorum ikinci gebelik ilkide normal doğum buda normal doğum gidiyor şuanda yarın gidicem doktora yatış yapıp doğum başlatırlarmı sancım hafif var ilkinde suyum nişanlım gelmişti bu dada yok her gün yürüyüşte yaptım ama sancım yok suyum yok yatış verip suni sancımı uygularlar
Yelizmsl 9 haftalık gebeyim arada kahverengi akıntı geliyo normal mi progestan kullanıyorum