• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl mrb Çarşamba günü Tetanoz aşı olucam burda anne adaylar hep şunu dediler açıdan sonra bebek iki üç güne kadar pek hareket etmiyor dediler bunun sebebini öğrene bilirmiyim rica etsem aşı olsam mı olmasam kı kararsız kaldım biraz😐

Yelizmsl bana yardım edermisiniz. 16 haftalık hamileyim su gibi akinti geliyor sizce neden ne yapmaliyim

Yelizmsl merhaba 32 haftalığım ve gebelik kolestazı tanısı kondu. Haftaya yani 33. Haftada iğne vuracaklarmış bebek küvöze girmesin diye ve en geç 35-36 haftada doğuma alıcaz dedi. Başka bir yöntem var mıdır yada 35-36 haftalık doğduğunda sıkıntı yaşatır mı?

Yelizmsl merhabalar bende hemşireyim ama kadın doğumla ilgili çok bilgim yok 🤗regle 2 gün kala öğrendim gebeliğimi 96 ydı sonucum bir gün sonra 137 ye çıktı, şuan uygulamadakine göre tam 4+0 gözüküyor hem keseyi hem de kalp atışını duymak için hangi haftada gitmem gerekiyor, acele etmek istemiyorum, bi sıkıntı olmadıkça 7. haftada gitsem ikisini de görebilir miyiz acaba 😊

Yelizmsl merhaba ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama bilginiz varsa yorumlayabilir misiniz 🙏😊
    75 mg ogtt de 0. Dakika 70.5
    60. Dk 113.2
    120.dk 160.3
    Şimdiden tşkler

Yelizmsl benimse bebeğim önden gidiyor 2 hafta 34 hafta içindeyim o ise 36 erken doğum olma ihtimali var mı veya olursa herhangi bişey olur mu acaba

Yelizmsl sorum olucak yardımcı olurmusunuz içim bir türlü rahatlamıyor çünki

Merveyunus31 onu tam olarak bilemem canım seni yanıltmak istemem ama bebegının kılışı gayet iyiymiş maşallah 🧿

Yelizmsl 30. Haftamdaydım.idrar yolu enfeksiyonuna doğal bir öneriniz var mı ? kızılcık şerbeti iyi gelir diyorlar..kaşıntıya da karbonat sirke sür iyi gelir diyorlar bilemedim

Ayla92 20 de kesin hissedersin. Karın artık büyümüş oluyor

Yelizmsl merhaba 26+3 günlük hamileyim şimdiye kadar hiç kan gelmedi bugün afedersiniz ısrarımı yaptıktan sonra pencereye silince çok az kırmızı kan geldi ama tırnak kadardı korktum ve doktoruma gittim doktorda karından ultrasonla baktı bebegin kalp atışları normal rahimde açılma gözükmüyor ama ben söylemek zorundayım doktor olarak işersen ebe rahim açıklığın var mı diye alttan baksın dedi bende kabul etmedim cunku ebe alttan bakinca bazen dogum oldugunu duydum yani bilemedim dogru mu yaptim ultrasonda her şey normal dedi çünkü ıyi mı yaptım aklım kaldida 😔

Yelizmsl merhaba benim 27+2.günüm şu 3-4 gündür çok yoğun miktarda akıntım oluyo böyle sarı kıvamlı bi akıntı.çok az da kasıklarımda ağrı var üşütme kaynaklı olabilir mi?bi an kanama oluyorum sanıyorum koşa koşa wc ye bi gidiyorum.meğer akıntı:(

sewdaaa aynen canım bebek o küçük olduğu için zarar verebilir bu tip alerji testleri doğum yapacağın zamanda yapılıyor ve aynı zamanda benimde aynı sorunum var bebeüin en hareketli olduğu zaman gece saatleridir bu gayet normal merak etme 😊🙏

aaff2297 Bebişin gösterirse belli olur ama göstermezsen 16. Haftaya kadar sürebilir 😊❤️

Sevinkarahan canım kanlı gelmiyorsa sıkıntı olmaz ama doktoruna gidip söyle yoğun bir şekilde sarı akıntın geldiğini sana fitil vericek tir bu akıntını durdurur🙏😊