Minigiminannisi tabiki ederim soruları teker teker yanıtlıyorum kusura bakmayın sizede cevap vereceğim en kısa zamanda 🙏
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Sevinkarahan rica ederim fitili kullanın aksatmayın faydasını göreceksinizdir 🙏
Yelizmsl çok çok teşekkürler sağ olun ❤️🌼🌼
Merhaba hemşire hanım 11. Haftada doktor tarafından cinsiyet tahmini olabilir mi😊
İkili test nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?
Yelizmsl benim sarı akıntım var sumuksü bir sekilde doktoruma soylemeye cekiniyorum bununlan ilgili bir bilginiz varmı acaba o.O
Merhaba dişim 1 haftadir ağriyor hamilelikle ilgisi var mi ? Bide hap içebilirmiyim
Yelizmsl bende bugün 41 hafta oluyorum ikinci gebelik ilkide normal doğum buda normal doğum gidiyor şuanda yarın gidicem doktora yatış yapıp doğum başlatırlarmı sancım hafif var ilkinde suyum nişanlım gelmişti bu dada yok her gün yürüyüşte yaptım ama sancım yok suyum yok yatış verip suni sancımı uygularlar
Yelizmsl 9 haftalık gebeyim arada kahverengi akıntı geliyo normal mi progestan kullanıyorum
Sen1meleksin teşekkür ederim içini rahatlattınız ☺️
Ben 20 hafta 2 günlük hamileyim ama hiç bir şey hissetmiyorum normal mi
Kubrahaner ilk gebeliğiniz ise normal 24. Haftaya kadar sürebilir 🙏
Yelizmsl merhaba kan değerim biraz düşük 9.8 gibiydi en son iki hafta sonra sezaryen olacağım her hangi bi sıkıntı olur mu
Melekanne2606 düşük tehdidi olabilir ilacı kesinlikle aksatmayın 🙏❤️
goksu01esen merhaba kan ilacı kullanıyor musunuz ferrum kullanabilirsiniz bu düzene sokucaktır kan değerlerinizi🙏😊