Sevinkarahan canım kanlı gelmiyorsa sıkıntı olmaz ama doktoruna gidip söyle yoğun bir şekilde sarı akıntın geldiğini sana fitil vericek tir bu akıntını durdurur🙏😊
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Muhammedmoms Bebeğin artık son zamanları ve içeride yeri daraldığı için bir yere toplanır ve canını yakabilir biraz yürüyüş ve ılık bir duş iyi gelicektir 🙏❤️
Bebek genellikle ne zaman görülür acaba? 6+4 de görülmemesi normal mi? Yolk kesesi var fakat bebek görünmedi. 😞
Premses_02 Rica ederim 🙏❤️
merhaba acaba 9552 beta hcg değeri normal midir kaç haftalık oluyorum değere gore🤷♀️
Yelizmsl bana da yardım edermisiniz
Mirzeyeva94 Doktorunuza bir görünün lütfen 🙏
Yelizmsl evet bi fitil verdi bugün içinde 2 tane olan bu akşam kullanıcam.normalde benim plesanta previa durumum var 3 ay öncesine kadar 3-4 kez de kanama oldum.şimdi hep istirahat halindeyim ondan bu kadar tedirgin oluyorum bian bi şeyler gelince:( çok teşekkür ederim cevabınız için🙏
Minigiminannisi tabiki ederim soruları teker teker yanıtlıyorum kusura bakmayın sizede cevap vereceğim en kısa zamanda 🙏
Sevinkarahan rica ederim fitili kullanın aksatmayın faydasını göreceksinizdir 🙏
Yelizmsl çok çok teşekkürler sağ olun ❤️🌼🌼
Merhaba hemşire hanım 11. Haftada doktor tarafından cinsiyet tahmini olabilir mi😊
İkili test nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?
Yelizmsl benim sarı akıntım var sumuksü bir sekilde doktoruma soylemeye cekiniyorum bununlan ilgili bir bilginiz varmı acaba o.O
Merhaba dişim 1 haftadir ağriyor hamilelikle ilgisi var mi ? Bide hap içebilirmiyim