Merhaba dişim 1 haftadir ağriyor hamilelikle ilgisi var mi ? Bide hap içebilirmiyim
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl bende bugün 41 hafta oluyorum ikinci gebelik ilkide normal doğum buda normal doğum gidiyor şuanda yarın gidicem doktora yatış yapıp doğum başlatırlarmı sancım hafif var ilkinde suyum nişanlım gelmişti bu dada yok her gün yürüyüşte yaptım ama sancım yok suyum yok yatış verip suni sancımı uygularlar
Yelizmsl 9 haftalık gebeyim arada kahverengi akıntı geliyo normal mi progestan kullanıyorum
Sen1meleksin teşekkür ederim içini rahatlattınız ☺️
Ben 20 hafta 2 günlük hamileyim ama hiç bir şey hissetmiyorum normal mi
Kubrahaner ilk gebeliğiniz ise normal 24. Haftaya kadar sürebilir 🙏
Yelizmsl merhaba kan değerim biraz düşük 9.8 gibiydi en son iki hafta sonra sezaryen olacağım her hangi bi sıkıntı olur mu
Melekanne2606 düşük tehdidi olabilir ilacı kesinlikle aksatmayın 🙏❤️
goksu01esen merhaba kan ilacı kullanıyor musunuz ferrum kullanabilirsiniz bu düzene sokucaktır kan değerlerinizi🙏😊
Yelizmsl merhaba ☺️ 17 gün önce doğum yaptım 6,7 tane dikişim olmasi lazım ve 40ım dolunca hastaneye kontrole gidicem alttan muayne edilmek zorunda mı çok korkuyorum bu birinci sorum.
2.sorum ise bu dikişler ne zamana düşer yada düştü mü bilmiyorum ki rahime bakınca sarı ipin ucunu görüyorum ama tam anlayamadım ❤️
Hilal_Emre Hamilelikte olablir ama ilaç kullanımını doktorunuza sormadan yapmayın 🙏
Gebelikte bazi doktorlar prozac anksiyeye ilaci klanabilirsin bazilari kullanamazsin dior bende birakmak istemiorum tercih sizin kullanin dediler sikinti olur mu kullananlarda bi problem olmus mu hic bebeklerinde
AtesAlininAnnesi dışarıdaki dikişler doktor alır içerideki dikişler zaten kendiliğinden düşer merak etmeyin 🙏😊
Yelizmsl ben sordum dikis atıldığı esnada ama dikişler curucek kendiliğinden düşer dedi ☺️
Yelizmsl benim sorumada cevap verin aklim takildi lutfen😔