• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Merhaba dişim 1 haftadir ağriyor hamilelikle ilgisi var mi ? Bide hap içebilirmiyim

Yelizmsl bende bugün 41 hafta oluyorum ikinci gebelik ilkide normal doğum buda normal doğum gidiyor şuanda yarın gidicem doktora yatış yapıp doğum başlatırlarmı sancım hafif var ilkinde suyum nişanlım gelmişti bu dada yok her gün yürüyüşte yaptım ama sancım yok suyum yok yatış verip suni sancımı uygularlar

Yelizmsl merhaba kan değerim biraz düşük 9.8 gibiydi en son iki hafta sonra sezaryen olacağım her hangi bi sıkıntı olur mu

goksu01esen merhaba kan ilacı kullanıyor musunuz ferrum kullanabilirsiniz bu düzene sokucaktır kan değerlerinizi🙏😊

BCS aç karnına gazoz gibi birşey içiyorsunuz istşgafr etmemeye çalış dediler. Benim midem kötü oldu aç karnına. 1 saat sonra kan alıyorlar koldan.

Glsm-63 nstye bağlarlar kalp atışları ve suyu azalırsa suni sancıyla başlatırlar eğer sancınız yoksa sezaryen de olabilirsiniz haftanız dolmuş çünkü 🙏😊

Yelizmsl merhaba ☺️ 17 gün önce doğum yaptım 6,7 tane dikişim olmasi lazım ve 40ım dolunca hastaneye kontrole gidicem alttan muayne edilmek zorunda mı çok korkuyorum bu birinci sorum.
          2.sorum ise bu dikişler ne zamana düşer yada düştü mü bilmiyorum ki rahime bakınca sarı ipin ucunu görüyorum ama tam anlayamadım ❤️

Gebelikte bazi doktorlar prozac anksiyeye ilaci klanabilirsin bazilari kullanamazsin dior bende birakmak istemiorum tercih sizin kullanin dediler sikinti olur mu kullananlarda bi problem olmus mu hic bebeklerinde

Hatice97 Doğum bittikten sonra doktorunuz müdahale eder ve toplar merak etmeyin ❤️

Nur8lina

Yelizmsl bende karnım büyüdüğü için ilişkiye girmeye korkuyorum bebeğime zarar vericem diye 32 haftalığız ama korkudan kocama yaklaşmıyorum