• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl merhaba kan değerim biraz düşük 9.8 gibiydi en son iki hafta sonra sezaryen olacağım her hangi bi sıkıntı olur mu

goksu01esen merhaba kan ilacı kullanıyor musunuz ferrum kullanabilirsiniz bu düzene sokucaktır kan değerlerinizi🙏😊

BCS aç karnına gazoz gibi birşey içiyorsunuz istşgafr etmemeye çalış dediler. Benim midem kötü oldu aç karnına. 1 saat sonra kan alıyorlar koldan.

Glsm-63 nstye bağlarlar kalp atışları ve suyu azalırsa suni sancıyla başlatırlar eğer sancınız yoksa sezaryen de olabilirsiniz haftanız dolmuş çünkü 🙏😊

Yelizmsl merhaba ☺️ 17 gün önce doğum yaptım 6,7 tane dikişim olmasi lazım ve 40ım dolunca hastaneye kontrole gidicem alttan muayne edilmek zorunda mı çok korkuyorum bu birinci sorum.
      2.sorum ise bu dikişler ne zamana düşer yada düştü mü bilmiyorum ki rahime bakınca sarı ipin ucunu görüyorum ama tam anlayamadım ❤️

Gebelikte bazi doktorlar prozac anksiyeye ilaci klanabilirsin bazilari kullanamazsin dior bende birakmak istemiorum tercih sizin kullanin dediler sikinti olur mu kullananlarda bi problem olmus mu hic bebeklerinde

Hatice97 Doğum bittikten sonra doktorunuz müdahale eder ve toplar merak etmeyin ❤️

Nur8lina

Yelizmsl bende karnım büyüdüğü için ilişkiye girmeye korkuyorum bebeğime zarar vericem diye 32 haftalığız ama korkudan kocama yaklaşmıyorum

Yelizmsl teşekkür ederim inşallah normal olur ya suni sancı dan ve sezaryan dan korkuyorum

Mstpnr Bebeğe herhangi bir zararı olmaz erken doğum olmadığı sürece 🙏

Glsm-63 suni sancı dan korkmanıza gerek yok sadece doğumu hızlandırmak için veriliyor 🙏😊

Merhaba ☺️Normal doğumda kesik ya da yırtık olmaması için ne önerirsiniz bir diğer soruda 7hafta+4 oldum yüz üstü uyuyorum sabah uyandığımda karnımda ağrıyor ve acı oluyor sebebi ne olabilir ☺️