• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

aaff2297 Bebişin gösterirse belli olur ama göstermezsen 16. Haftaya kadar sürebilir 😊❤️

Sevinkarahan canım kanlı gelmiyorsa sıkıntı olmaz ama doktoruna gidip söyle yoğun bir şekilde sarı akıntın geldiğini sana fitil vericek tir bu akıntını durdurur🙏😊

Muhammedmoms Bebeğin artık son zamanları ve içeride yeri daraldığı için bir yere toplanır ve canını yakabilir biraz yürüyüş ve ılık bir duş iyi gelicektir 🙏❤️

Bebek genellikle ne zaman görülür acaba? 6+4 de görülmemesi normal mi? Yolk kesesi var fakat bebek görünmedi. 😞

BusraTass Doktorun bu duruma ne dedi canım 8. Ve 9. Haftaya kadar görünmeyebilir bir yere tutunmaya çalıştığı için eğer bir dahaki kontrölündede gözükmezse boş gebelik olabilir 🙏

merhaba acaba 9552 beta hcg değeri normal midir kaç haftalık oluyorum değere gore🤷‍♀️

Yelizmsl evet bi fitil verdi bugün içinde 2 tane olan bu akşam kullanıcam.normalde benim plesanta previa durumum var 3 ay öncesine kadar 3-4 kez de kanama oldum.şimdi hep istirahat halindeyim ondan bu kadar tedirgin oluyorum bian bi şeyler gelince:( çok teşekkür ederim cevabınız için🙏

Minigiminannisi tabiki ederim soruları teker teker yanıtlıyorum kusura bakmayın sizede cevap vereceğim en kısa zamanda 🙏

Yelizmsl 26+2 haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı başladı bugün normal mi doktora gitmem gerekir mi

Yelizmsl canım merhaba 4+3 üm 3 gün önce cmt günü değerim 318 çıktı doktorum dedi ki perş günü gel keseyi görürüz dedi kalp atışıda duyulur mu? Ayrıca bazıları erken dinlemek otizm yapar diyor doğru mu bu?

Merhaba hemşire hanım 11. Haftada doktor tarafından cinsiyet tahmini olabilir mi😊

Yelizmsl tesekkurler canim benim yarin insallah cinsiyyet oyreniceyiz bakalim bebis gosterecekmi🥰

İkili test nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?

Yelizmsl benim sarı akıntım var sumuksü bir sekilde doktoruma soylemeye cekiniyorum bununlan ilgili bir bilginiz varmı acaba o.O

Yelizmsl benim ilk doğumumda dikişim güzel atılmamıştı ilk çocuğum olmasına rağmen vajina da genişlik oldu ikinci Doğumda dikiş atılırken daraltılabilir mi acaba?