• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

MSg bebeğin hareketlerinden dolayı olablir hareketleri nasıl 😊🙏

• MSg bunu yanıtladı.
  • MSg bunu beğendi.

Yelizmsl Çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı bi post olmuş💗 son bi sorum daha olacak sezeryan sonrası göbek için ne yapmam lazım korse bende fayda etmedi😔

Yelizmsl bende bisey sormak istyrm 16 haftalık oldum da ben karnımn alt tarafı ara ara sert olyr acaba bebek mi yer degstryr merak ettim de

Yelizmsl hareketleri normal sanirim . Doktorum demisti ki 24 saat icinde 10 Kere hareket etmesi lazim oylede oluyor . Hareketle ne alakasi var acaba anlamadim anlatabilir misiniz 😊

Yelizmsl hareketleri normal cok hareketli de degil cok hareketsiz de degl . Bi sorunmu var acaba anlamadim neden karnim kuculdu

MSg anne karnında yer değiştirdiği için anne karnı farklı şekiller alır o yüzden diyorum 🙏

MSg herhangi bir sorun yok merak etme iç karnın geniş olablir bebekte kendini plasenta içine geriye doğru atar yer değiştirir yani bu nedenle karın küçük görünür 🙏❤️😊

• MSg bunu beğendi.

Merhaba
              31 haftalık hamileyim sürekli tansiyonum düşüyor bayılıyorum kansızlık demir eksikliği var acaba normal doğum olmamı etkiler mi

140316 herhangi bir sağlık sorununuz yoksa etkilemez doktorunuzun verdiği ilacı kullanın düzenli bir şekilde 😊❤️