• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Merhaba
31 haftalık hamileyim sürekli tansiyonum düşüyor bayılıyorum kansızlık demir eksikliği var acaba normal doğum olmamı etkiler mi

140316 herhangi bir sağlık sorununuz yoksa etkilemez doktorunuzun verdiği ilacı kullanın düzenli bir şekilde 😊❤️

Yelizmsl çok tşk ederim son olarak epidural yaptırsam Doğumda baş ağrısı yaparmı migrenim var tetikler mi çoğu kişide baş ağrısı yapıyormuş nE kadar doğru

Swyhan46 biraz tetikler ağrını olur ama geçer dayanılmayacak gibi olmaz ❤️😊

Yelizmsl teşekkür ederim yengem dede panik atak vardı ama genel anestezi yapmamışlar epidural oldu belden aşağısı uyuşuk yani bitek sakinleştirici vermişler

40+2 deyim sancılarım oluyor ama dinlenince geçiyor. Geçen pazartesiye doktora gittiğimde plesenta bel yazıyordu ne demek oluyor acaba kafası şuan yukarda mi yani sezeryan olma olasılığım kaç çünkü karnımın hep yukarı tarafı sert ve hareket ettikçe bazen canım yanıyor 🥺

Yelizmsl merhaba 20+3 günlük hamıleyim 2. Gebeliğim 11 haftalıkken hafıf leke geldi dr a gittim düşük riski varmış ilaç iğne kullandım ve ardından vajina yanak ve üst kısmı açıkcası vajınanın dış bütün çevresinde agrı batma yanma bir anlık kramp gibi hissediyorum geçmiyo alttan muane etti ebe açılma olabilir diye Yok ama gün içinde oturtamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum agrı var doktorlar net birsey demiyor benim gibi örnekleri olan var mı nedir bende ki bu durum erken Doğum olur mu bu durumdan dolayı endişeliyim

DilanDag Hım anladım epidural sizin için iyi olur sizede vardı zaten en iyisi sizin için epidural 😊❤️❤️

Yelizmsl ben 37 haftalık bebeğim her an hazırlıklıyız. Normal doğum dedi doktorumuz. İlk gebeligim ve çok endişeliyim. Nasıl kendimi motive edebilirim. Zor mu doğum 😣

Yelizmsl ben 3 tane normal doğum yaptım şuan 4.ye hamileyim. Ilk dogumumda kesi atıldı ama hissetmedim diğerlerinde kesi atılmadı sanırım çünkü görmedim benim sorum şu doğumdan sonra atılan dikişlerin acısı doğumdan daha zor uyuşturuyorlar fakat bende etki yapmıyor hatta hemşirelerde bu duruma şaşırıyorlar..uyuşmamasinin sebebi ne olabilir🤦‍♀️😓

Yelizmsl merhaba 28 haftalık hamileyim hamilelik direnci olduğu için bebe aspirini kullanıyorum doktorum bebegin suan 1 kilo olduğunu söyledi iri bi bebek olmayacak dedi birde en son kontrolde bebek ayak kısmı aşağıda baş kısmı yukarıda dedi bu tam olarak ne anlama geliyor

Yelizmsl tşk ederim ❤️Ya bide şunu sorayım belki bilginiz vardır bu konuda hamilelik lekeleri Doğumdan sonra geçer mi