• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl hareketleri normal sanirim . Doktorum demisti ki 24 saat icinde 10 Kere hareket etmesi lazim oylede oluyor . Hareketle ne alakasi var acaba anlamadim anlatabilir misiniz 😊

Yelizmsl hareketleri normal cok hareketli de degil cok hareketsiz de degl . Bi sorunmu var acaba anlamadim neden karnim kuculdu

MSg anne karnında yer değiştirdiği için anne karnı farklı şekiller alır o yüzden diyorum 🙏

MSg herhangi bir sorun yok merak etme iç karnın geniş olablir bebekte kendini plasenta içine geriye doğru atar yer değiştirir yani bu nedenle karın küçük görünür 🙏❤️😊

• MSg bunu beğendi.

Merhaba
        31 haftalık hamileyim sürekli tansiyonum düşüyor bayılıyorum kansızlık demir eksikliği var acaba normal doğum olmamı etkiler mi

140316 herhangi bir sağlık sorununuz yoksa etkilemez doktorunuzun verdiği ilacı kullanın düzenli bir şekilde 😊❤️

Yelizmsl çok tşk ederim son olarak epidural yaptırsam Doğumda baş ağrısı yaparmı migrenim var tetikler mi çoğu kişide baş ağrısı yapıyormuş nE kadar doğru

Swyhan46 biraz tetikler ağrını olur ama geçer dayanılmayacak gibi olmaz ❤️😊

Yelizmsl teşekkür ederim yengem dede panik atak vardı ama genel anestezi yapmamışlar epidural oldu belden aşağısı uyuşuk yani bitek sakinleştirici vermişler

40+2 deyim sancılarım oluyor ama dinlenince geçiyor. Geçen pazartesiye doktora gittiğimde plesenta bel yazıyordu ne demek oluyor acaba kafası şuan yukarda mi yani sezeryan olma olasılığım kaç çünkü karnımın hep yukarı tarafı sert ve hareket ettikçe bazen canım yanıyor 🥺