• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

derinsvy doktoruna gidip görün derim ama yeni hamilesin yerleşim kanaması da olabilir 🙏😊

Seray123 riskli değil aslında sezaryen normalde bebek çok iri olursa ne hareketleri ve nst de ölçülen kalp atışları düşük olursa yapılıyor 🙏😊

Yelizmsl ben 34 haftalık oldum bu gün birinci sorum malum karnım büyüdü ağda yapamıyorum bikini bölgesine tüy dökücü kullansam zararı var mı? İkinci sorum detaylı ultrasonda gördüğümüz gibi mi doğuyor bebek yoksa değişiyor mu çok merak ediyorum 😊üçüncü sorumda son bi ayıma girdim normal doğum olacak inş kolay olması için neler yapmak lazım neler yesek içsek faydası olur şimdiden tşkler🥰

Yelizmsl doktora iki gün oluyo gideli gitsem sorun olurmu dedim olmaz dedi diye gittim ama biraz yoruldum sanki

MinikKoala suni sancı sancıyı arttırır ama sen hissetmemişsin çok değişik bir durum söz konusu benimde kafam karıştı şuan 🤔

Yelizmsl kan değerleri flan düşerse peki hayati risk olur mu ? Yani doğumum yaklaştı bebeğim iri olduğu icin mecburi Sezeryan dedi doktorum ama korku var felaket 🙈🙈

Merabalar ben 37 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum doktorum halä nst ye baglamadi bu zamana kadar bi sorun olurmu sizce korkuyorum

Yelizmsl teşekkür ederim 😊 o batmaların sebebi enfeksiyon zaten hiç bitmiyor ki🤷‍♀️🤦‍♀️

Yelizmsl iyi aksamlar ben salı sezeryan olucam korkum sezeryandan degil ama plesanta rahime 10 mm uzaklikta ve rahimde varis var bundan korkuyorum kanama olur diye beni bilgilendirirmisiniz.Astimim bar genel istemedim bel fitigim var ama epiduralolucam.

Yelizmsl ne demek iki üç gün bekledim cevap gelmeyince ondan yazdım.🙄💜💜 Eylül sonu doğumum var Allah nasıl ederse bende idrar yolu enfeksiyonu ve panik atak var. Enfeksiyon olduğu zaman normal doğumda bebeğe geçer diyorlar doğru mu?? Oyuzden zorunlu sezeryan oluyormuş sanırım birde panik atakta dolayı sakinleştirici falan yaparlar umarım 💜😂😂

Yelizmsl ne demek iki üç gün bekledim cevap gelmeyince ondan yazdım.🙄💜💜 Eylül sonu doğumum var Allah nasıl ederse bende idrar yolu enfeksiyonu ve panik atak var. Enfeksiyon olduğu zaman normal doğumda bebeğe geçer diyorlar doğru mu?? Oyuzden zorunlu sezeryan oluyormuş sanırım birde panik atakta dolayı sakinleştirici falan yaparlar umarım 💜😂😂

Bisey daha sorsam 10 dk dır alt tarafima sanki bicak batiyo arada bi sanci giriyor ve bacaklarim agriyo 15 dk da bir tuvalete gidiyorum bunlar dogum belirtisimi

Swyhan46 ilk soruna cevap alerjik bir durum söz konusu olabilir 2. soruna cevap gün geçtikçe değişir ve güzelleşir bebeğin 3. Soruna cevap dünde 3 4 tane hurma en iyisi ❤️😊

Havvacanim benimde vardi asiri derece daralma 29 haftada baslamisti benim ka 9 za dusmus ondanda oluyor daralma tahlil yaptir derim ben simdi geyno feron kullaniyorum sabah aksam daralmam gecti cok sukur kanimda yukseldi 11 oldu suanda