Yelizmsl saç uçlarına ombre yaptırmak bebeğe zarar verirmi diplerini boyatmadan
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Arslaan_-_68 bebeğe bağlı canım sancın olmazsa bekleyebilir doktor ❤️😊
Mervenur_kcbs saç boyamayı önermiyorum kimyasal çünkü 😊❤️
- Haftada pelvik bölgede kemik ağrıları normal mi acaba? Kuyruk sokumu ve kalça bölgesindeki Kemiklerimin hareket ettiğini hissediyorum sürtünme hissi gibi?
Yelizmsl merhaba benımde ıkı sorum olucaktı 39+4 haftalık gebeyim ne nişanım geldı ne suyum nede sancım var boyu kilosu haftasıyla uyumlu dıolar fakat bir hafta gerıden gelıomus aceba dogum ne zman gerceklesır birde kanımda homozigot cıktıgı ıcın oksapar iğne kullanıyorum doktorum bırakma dedı bazı doktorlarda bırakmayı onerıyor olası kanama olursa dogum esnasında kanı durduramayablırlermıs siz neyi önerirsiniz
Yelizmsl öncelikle çok yararlı bir post olmuş teşekkür ederiz fikrinize sağlık🌼🌼🌼 benim sormak istediğim son adet tarihim 27 ekim bundan eminim özele gidiyordum doktor gelişim geriliği var diyip 36. Haftada sezaryen ihtimalini öneriyordu. Doktor değiştirdik bu defa tarihi değiştirip iki hafta ileri aldı doktorum. Bu durumda hangisi doğru, doğumu da 2 hafta geç mi olacak çok karıştı kafam şuan 37 haftayız 10 kasım son adet tarihine göre 😌😌😌
berna_anne genelde son adet tarihine bakıp söylüyorlar ama yanılma payı olabilir tabi ultasonda yapılan ölçümler sonucu kaç haftalığa uygunsa o söylenir ve genelde usg sonucu doğrudur 🙏❤️
mahirarifmomy ne kadar sıklıkla oluyor 🙄🙏🤔
Kızlar çoğu soruya yetişemiyorum kusura bakmayın gözden kaçıyor elimden geldiğince yanıtlamaya çalışıyorum lütfen yanlış anlamayın 🙏🙏
Yelizmsl canım kadın dogumcu eşleri neden hep sezeyanli, ve sezeryan ameliyatını doktor iyi yaparsa mi iyileşme çabuk oluyor kanama az oluyor yani sezeryan etkileri doktora göre mi degisiyor
Yelizmsl ben yeni hamileyim bugün biraz uzak yola geldim ama 1 saat uzaklıkta gittiğim yerde eve dönmeden lavaboya girdim çamaşırımda iki tane minicik pembe nokta gördüm bi yerimmi kanadı acaba dedim sonra peçeteyi biraz içeri doğru bastırdım yine azıcık çok açık pembe bişey geldi ama çok az evde fitilim var gidince atıcam başka önericeğiniz bişey varmı