• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Dlrege biraz ağrı oluyor canım ama dayanılmayacak gibi değil korseyide fazla sıkmadan yakabilirsiniz 🙏😊

1. Haftada pelvik bölgede kemik ağrıları normal mi acaba? Kuyruk sokumu ve kalça bölgesindeki Kemiklerimin hareket ettiğini hissediyorum sürtünme hissi gibi?

Yelizmsl ay cok sordum ama yeni dogan bebek göneği düşmeden yıkanmaz diyolar ama bu sıcaklarda da bebekler yokanmadan nasıl olur ne öneriyosunuz😊

Yelizmsl merhaba benımde ıkı sorum olucaktı 39+4 haftalık gebeyim ne nişanım geldı ne suyum nede sancım var boyu kilosu haftasıyla uyumlu dıolar fakat bir hafta gerıden gelıomus aceba dogum ne zman gerceklesır birde kanımda homozigot cıktıgı ıcın oksapar iğne kullanıyorum doktorum bırakma dedı bazı doktorlarda bırakmayı onerıyor olası kanama olursa dogum esnasında kanı durduramayablırlermıs siz neyi önerirsiniz

Tgncr05 canım bunlar genelde normal ama sıklaşırsa doktoruna görünmeni tavsiye ederim 😊❤️

Yelizmsl öncelikle çok yararlı bir post olmuş teşekkür ederiz fikrinize sağlık🌼🌼🌼 benim sormak istediğim son adet tarihim 27 ekim bundan eminim özele gidiyordum doktor gelişim geriliği var diyip 36. Haftada sezaryen ihtimalini öneriyordu. Doktor değiştirdik bu defa tarihi değiştirip iki hafta ileri aldı doktorum. Bu durumda hangisi doğru, doğumu da 2 hafta geç mi olacak çok karıştı kafam şuan 37 haftayız 10 kasım son adet tarihine göre 😌😌😌

Mrvysn canım ilk soruna cevap istersen birde ilişkiyi dene ilişkiden hemen sonra veya 1 2 gün sonra nişan gelebilir 2. Soruna ise herzaman kendi doktorunu dinle 😊🙏

berna_anne genelde son adet tarihine bakıp söylüyorlar ama yanılma payı olabilir tabi ultasonda yapılan ölçümler sonucu kaç haftalığa uygunsa o söylenir ve genelde usg sonucu doğrudur 🙏❤️

Dlrege evet lütfen bebeği göbeği düşene kadar yıkmayın onun yerine ıslak mendille vucüdunu silin ve yağlayın ❤️ göbek bağınada pansuman yapmayı unutmayın 🙏😊

Kızlar çoğu soruya yetişemiyorum kusura bakmayın gözden kaçıyor elimden geldiğince yanıtlamaya çalışıyorum lütfen yanlış anlamayın 🙏🙏