Merabalar ben 37 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum doktorum halä nst ye baglamadi bu zamana kadar bi sorun olurmu sizce korkuyorum
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl iyi aksamlar ben salı sezeryan olucam korkum sezeryandan degil ama plesanta rahime 10 mm uzaklikta ve rahimde varis var bundan korkuyorum kanama olur diye beni bilgilendirirmisiniz.Astimim bar genel istemedim bel fitigim var ama epiduralolucam.
Yelizmsl ne demek iki üç gün bekledim cevap gelmeyince ondan yazdım.🙄💜💜 Eylül sonu doğumum var Allah nasıl ederse bende idrar yolu enfeksiyonu ve panik atak var. Enfeksiyon olduğu zaman normal doğumda bebeğe geçer diyorlar doğru mu?? Oyuzden zorunlu sezeryan oluyormuş sanırım birde panik atakta dolayı sakinleştirici falan yaparlar umarım 💜😂😂
Yelizmsl ne demek iki üç gün bekledim cevap gelmeyince ondan yazdım.🙄💜💜 Eylül sonu doğumum var Allah nasıl ederse bende idrar yolu enfeksiyonu ve panik atak var. Enfeksiyon olduğu zaman normal doğumda bebeğe geçer diyorlar doğru mu?? Oyuzden zorunlu sezeryan oluyormuş sanırım birde panik atakta dolayı sakinleştirici falan yaparlar umarım 💜😂😂
Bisey daha sorsam 10 dk dır alt tarafima sanki bicak batiyo arada bi sanci giriyor ve bacaklarim agriyo 15 dk da bir tuvalete gidiyorum bunlar dogum belirtisimi
Yelizmsl ben şuan 35+1 im bebeğimin kimildamalari aktif değil normal mi kötü bir olay mi oluyor acaba
Havvacanim benimde vardi asiri derece daralma 29 haftada baslamisti benim ka 9 za dusmus ondanda oluyor daralma tahlil yaptir derim ben simdi geyno feron kullaniyorum sabah aksam daralmam gecti cok sukur kanimda yukseldi 11 oldu suanda
Yelizmsl meraba ben 14+5 haftamda baya yoğun bacaklarımdan akan bi kanama yaşadım progestan yazıp ev istirahati yapmamı söylediler dört beş gün adet şeklinde tuvalete gittiğimde kanamam oldu pembe Kırmızı renklerde ve bir hafta sonrasında tekrar kahverengi lekelenmem oldu ve bir hafta kadar sürdü doktorum net bi bilgi vermiyo ilaca devam etmemi söyledi ne yapmam gerekiyo acaba çok merak ediyorum ve korkuyorum da
Beyhan6046 Doktorunuz her hangi bir sorun görmediyse birşey olmaz 🙏❤️