Yelizmsl bana suni sancı verdiler hiç hissetmedim aksine uyudum bu normal mi ? Birde 5 kez filan açılmamı kontrol etmişlerdir bu süreçte son ikisinde hiç hissetmedim ben açılmamın olduğunu ama bana söylemediklerini düşünüyorum özel hastaneler böyle birşey yapabilir mi ?
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
elkakimmon bu hastayada bağlı 🙏
Yelizmsl ben 34 haftalık oldum bu gün birinci sorum malum karnım büyüdü ağda yapamıyorum bikini bölgesine tüy dökücü kullansam zararı var mı? İkinci sorum detaylı ultrasonda gördüğümüz gibi mi doğuyor bebek yoksa değişiyor mu çok merak ediyorum 😊üçüncü sorumda son bi ayıma girdim normal doğum olacak inş kolay olması için neler yapmak lazım neler yesek içsek faydası olur şimdiden tşkler🥰
MinikKoala suni sancı sancıyı arttırır ama sen hissetmemişsin çok değişik bir durum söz konusu benimde kafam karıştı şuan 🤔
Merabalar ben 37 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum doktorum halä nst ye baglamadi bu zamana kadar bi sorun olurmu sizce korkuyorum
Yelizmsl iyi aksamlar ben salı sezeryan olucam korkum sezeryandan degil ama plesanta rahime 10 mm uzaklikta ve rahimde varis var bundan korkuyorum kanama olur diye beni bilgilendirirmisiniz.Astimim bar genel istemedim bel fitigim var ama epiduralolucam.
Yelizmsl ne demek iki üç gün bekledim cevap gelmeyince ondan yazdım.🙄💜💜 Eylül sonu doğumum var Allah nasıl ederse bende idrar yolu enfeksiyonu ve panik atak var. Enfeksiyon olduğu zaman normal doğumda bebeğe geçer diyorlar doğru mu?? Oyuzden zorunlu sezeryan oluyormuş sanırım birde panik atakta dolayı sakinleştirici falan yaparlar umarım 💜😂😂
Yelizmsl ne demek iki üç gün bekledim cevap gelmeyince ondan yazdım.🙄💜💜 Eylül sonu doğumum var Allah nasıl ederse bende idrar yolu enfeksiyonu ve panik atak var. Enfeksiyon olduğu zaman normal doğumda bebeğe geçer diyorlar doğru mu?? Oyuzden zorunlu sezeryan oluyormuş sanırım birde panik atakta dolayı sakinleştirici falan yaparlar umarım 💜😂😂
Bisey daha sorsam 10 dk dır alt tarafima sanki bicak batiyo arada bi sanci giriyor ve bacaklarim agriyo 15 dk da bir tuvalete gidiyorum bunlar dogum belirtisimi
Yelizmsl ben şuan 35+1 im bebeğimin kimildamalari aktif değil normal mi kötü bir olay mi oluyor acaba