aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl meraba ben 14+5 haftamda baya yoğun bacaklarımdan akan bi kanama yaşadım progestan yazıp ev istirahati yapmamı söylediler dört beş gün adet şeklinde tuvalete gittiğimde kanamam oldu pembe Kırmızı renklerde ve bir hafta sonrasında tekrar kahverengi lekelenmem oldu ve bir hafta kadar sürdü doktorum net bi bilgi vermiyo ilaca devam etmemi söyledi ne yapmam gerekiyo acaba çok merak ediyorum ve korkuyorum da
Beyhan6046 Doktorunuz her hangi bir sorun görmediyse birşey olmaz 🙏❤️
Fulyaakaya kaç haftalıksın canım ağrılar düzenli bir şekildeki geliryor ❤️🙏
Yelizmsl 38 haftalik benim bu 3. Dogum ama inan ilk defa dogurcakmisim gibi hic bisey hatirlamiyorum ilk oglumu 38+4 de dogdu sancim nst de cikti ben hic hissetmedim 2. Kizim 35 de dogdu erken sonra bi dusuk yaptim simdi 3. Ye dogum yapicam ins.
Dilekguney gün içinde hiç mi hareket etmedi canım anne karnındaki bebek genelde 19 saat uyurlar en hareketli saatleri gece saatleri tatlı birşeyler ye ve vişne suyu iç soluna yat birde böyle dene ❤️😊 yine hareket etmezse doktoruna görün 🙏
Dilekguney lütfen cevaplar misiniz
Yelizmsl merhaba 😍 38 haftalık hamileyim doktor bana suyumun normalin altında olduğunu ve bebeğimin böbreğinde genişleme olduğunu ama çok önemli olmadığını söyledi sizce de öyle mi yoksa başka doktora mı gözükmeliyim ?
Fulyaakaya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🤲🙏🙏
Yelizmsl bide normalde iştahım çok açıktı herşeyi yiyordum ama bu son ay sadece kahvaltı yapabiliyorum bunun bebeğime bi zararı olur mu ☹️
Dilekguney cevap verdim sorunuza 🙏