• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Kızlar çoğu soruya yetişemiyorum kusura bakmayın gözden kaçıyor elimden geldiğince yanıtlamaya çalışıyorum lütfen yanlış anlamayın 🙏🙏

Yelizmsl canım kadın dogumcu eşleri neden hep sezeyanli, ve sezeryan ameliyatını doktor iyi yaparsa mi iyileşme çabuk oluyor kanama az oluyor yani sezeryan etkileri doktora göre mi degisiyor

Yelizmsl ben yeni hamileyim bugün biraz uzak yola geldim ama 1 saat uzaklıkta gittiğim yerde eve dönmeden lavaboya girdim çamaşırımda iki tane minicik pembe nokta gördüm bi yerimmi kanadı acaba dedim sonra peçeteyi biraz içeri doğru bastırdım yine azıcık çok açık pembe bişey geldi ama çok az evde fitilim var gidince atıcam başka önericeğiniz bişey varmı

Yelizmsl tekrar sorayım görmediniz.. Sezeryan riskli mi sizce yani anne yada bebek kaybı çok yaşadığınız durum mu sezeryanda ne gibi sıkıntılar olursa risk olur allan korusun tabi ama annelik duygusu herseyi merak ediyoruz🤗

Yelizmsl bana suni sancı verdiler hiç hissetmedim aksine uyudum bu normal mi ? Birde 5 kez filan açılmamı kontrol etmişlerdir bu süreçte son ikisinde hiç hissetmedim ben açılmamın olduğunu ama bana söylemediklerini düşünüyorum özel hastaneler böyle birşey yapabilir mi ?

derinsvy doktoruna gidip görün derim ama yeni hamilesin yerleşim kanaması da olabilir 🙏😊

Seray123 riskli değil aslında sezaryen normalde bebek çok iri olursa ne hareketleri ve nst de ölçülen kalp atışları düşük olursa yapılıyor 🙏😊

Yelizmsl ben 34 haftalık oldum bu gün birinci sorum malum karnım büyüdü ağda yapamıyorum bikini bölgesine tüy dökücü kullansam zararı var mı? İkinci sorum detaylı ultrasonda gördüğümüz gibi mi doğuyor bebek yoksa değişiyor mu çok merak ediyorum 😊üçüncü sorumda son bi ayıma girdim normal doğum olacak inş kolay olması için neler yapmak lazım neler yesek içsek faydası olur şimdiden tşkler🥰

Yelizmsl doktora iki gün oluyo gideli gitsem sorun olurmu dedim olmaz dedi diye gittim ama biraz yoruldum sanki

MinikKoala suni sancı sancıyı arttırır ama sen hissetmemişsin çok değişik bir durum söz konusu benimde kafam karıştı şuan 🤔

Yelizmsl kan değerleri flan düşerse peki hayati risk olur mu ? Yani doğumum yaklaştı bebeğim iri olduğu icin mecburi Sezeryan dedi doktorum ama korku var felaket 🙈🙈

Merabalar ben 37 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum doktorum halä nst ye baglamadi bu zamana kadar bi sorun olurmu sizce korkuyorum