• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Seray123 yok canım fazla sürmüyor sadece narkozun etkisinde oluyorsun ve hafif üşüyorsun ameliyattan çıktıktan sonra😊

Benim ilk dogumumda yanlış ıkınmaktan rahim sarkması olmuş şimdi ikinci hamileliğim normal doğumda bir sorun olur mu daha çok sarkma olur mu doktoruma bunu söylemeliyim sezeryan gerektiricek bir durum mu bu
    İkinci sorum da yine doğumdan sonra vajinada küçük bir et parçası çıktı doktor kızlık zarı kalıntısı doğumdan sonra çıkıyor dedi böyle bir şey varmı gerçekten devlet hastanesiydi başından mi savdi beni anlayamadım kızlık zarı ince birşey degil miydi bu bildiğin et parçası sallanıyor ağrı vs yok

Yelizmsl peki riskli mi sizce yani anne yada bebek kaybı çok yaşadığınız durum mu sezeryanda ne gibi sıkıntılar olursa risk olur allan korusun tabi ama annelik duygusu herseyi merak ediyoruz🤗

Yelizmsl Ben bugün ayağımın kayması sonucu caddede yere düştüm kendimi korudum sol dizim yere değdi ve elleri, karnıma cok şükür bişey olmadı ama ani düştüğüm için ister istemez endişelenıyorum doktorum ile görüştum bi sıkıntın var mı dedi dinlen dedi bugün yok dedim kanama vs sordu yoktu çok şükür ama işte ne blm vicdanen rahatsz hiisediyorum . Sabunlu su ile yıkayıp batikon sürdüm sol dizime ve acık bıraktım yarayı

Merve2016 canım ilk sorunu yanıtlayacak olursan doktoruna söylemelisin böyle birşey yaşadım diye ikinci sorun ise evet sende haklısın kızlık zarı ince bir zar şeklindedir et parçasını görmeden birşey diyemem 🙏😊ama araştıracağım 🙄

babysevgi kanama falan olmadıysa herhangi bir sorun olmaz ama bu ilerleyen saatte veya günlerde olmayağı anlamına gelmez sen gözlemeye devam et ağrın ve akıntın olursa doktoruna görün derim aynı durum benimde başıma geldi çünkü 🙏

Yelizmsl iyi günler benim 8. Haftada kanamam oldu ve yara haline dönüştü doktorum yara plasenta ile bütünleşmiş dedi progestan ve yatak istirahatine devam bebeğim için bir sorun olurmu doğumda herhngi bir sıkıntı olurmu bebeğimde?

38+2 hamileyim iki gündür yoğun bi şekilde et parçası gibi akıntı oluyor rengi beyaz ama bu nişan olabilir mi

Merhaba benim adet tarihine göre 7 hafta 2 günlük hamileyim ama ultrasyona göre 7 hafta 4 günlük çıktı neden iki gün önde kafama takıldı

dududerya olabilir canım ama genelde nişan hafif kanla karışık da gelebilir sen doğuma yakınsın yinede gözetle 😊 sancılarına da dikkat et 🙏

Bende nefes darlığı var hamileliğin başından beri azaldı baya ama tam bitmedi 19 haftalığım ben mi çok abartıyorum normal mi bu durum ya ☹️ Sanırım midemde bi sıkıntı var

Cancazim canım Sat tarihi genelde yanılma payı olabiliyor ultasonda yapılan ölçümlere göre tam kaç haftalığa uyumluysa o söyleniyor bu iyi birşey yani sıkıntı etmene gerek yok 😊🙏