aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Duyguaydin81 Evet haklılar bebeğin artık anne karnında yeri kalmadığı için bir yere toplanır eğer çok rahatsız ediyorsa sol tarafına yatmayı deneyebilirsin 😊
Benim ilk dogumumda yanlış ıkınmaktan rahim sarkması olmuş şimdi ikinci hamileliğim normal doğumda bir sorun olur mu daha çok sarkma olur mu doktoruma bunu söylemeliyim sezeryan gerektiricek bir durum mu bu
İkinci sorum da yine doğumdan sonra vajinada küçük bir et parçası çıktı doktor kızlık zarı kalıntısı doğumdan sonra çıkıyor dedi böyle bir şey varmı gerçekten devlet hastanesiydi başından mi savdi beni anlayamadım kızlık zarı ince birşey degil miydi bu bildiğin et parçası sallanıyor ağrı vs yok
Yelizmsl merhaba doğum için tarih kaçıncı haftalarda veriliyor genelde ?
Yelizmsl Ben bugün ayağımın kayması sonucu caddede yere düştüm kendimi korudum sol dizim yere değdi ve elleri, karnıma cok şükür bişey olmadı ama ani düştüğüm için ister istemez endişelenıyorum doktorum ile görüştum bi sıkıntın var mı dedi dinlen dedi bugün yok dedim kanama vs sordu yoktu çok şükür ama işte ne blm vicdanen rahatsz hiisediyorum . Sabunlu su ile yıkayıp batikon sürdüm sol dizime ve acık bıraktım yarayı
Yelizmsl nişan kaç gün geliyor 3 gündür aralıklarla nişanım geliyo kahverenginin bütün tonlarını gördüm
Yelizmsl iyi günler benim 8. Haftada kanamam oldu ve yara haline dönüştü doktorum yara plasenta ile bütünleşmiş dedi progestan ve yatak istirahatine devam bebeğim için bir sorun olurmu doğumda herhngi bir sıkıntı olurmu bebeğimde?
SMeyra1911 bebeğin gelişimi ve ultrason ölümüne göre veriliyor eğer doktorunuza sorabilirsiniz tahminen doğum tarihim ne zaman diye 🙏
38+2 hamileyim iki gündür yoğun bi şekilde et parçası gibi akıntı oluyor rengi beyaz ama bu nişan olabilir mi
Yelizmsl yaa çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız 🥰
Merhaba benim adet tarihine göre 7 hafta 2 günlük hamileyim ama ultrasyona göre 7 hafta 4 günlük çıktı neden iki gün önde kafama takıldı
Bende nefes darlığı var hamileliğin başından beri azaldı baya ama tam bitmedi 19 haftalığım ben mi çok abartıyorum normal mi bu durum ya ☹️ Sanırım midemde bi sıkıntı var