• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Merhaba , 33+5 günlük olduk. Benim sorum , bebek sürekli karnımda sert bir şekilde duruyor çok canım acıyor karnım o kadar sert ki . Baş aşağı pozisyonu almış zaman zaman kasıklarımda hareketlerini hissediyorum ama çoğunluk olarak sıkıntım karnımın sürekli sertleşmiş durumda olması. Bu nasıl bir sorun teşkil edebilir ? Nst sonuçlarımda bir sıkıntı yok , en son bu hafta başı gittim 2150 gram 43 cm idi.

mom101 evde squat yapabilirsin hamile egzersizleri falan var onlar iyi gelir ama lütfen kendini yorma ❤️🙏😊

Tugce0902 herhangi bir sorum teşkil etmez bebeğin gün geçtikçe büyüdüğü için bu normal yeri daralıyor ondan bu sertleşme 😊🙏❤️

Yelizmsl teşekkür ederim bide doktorum gunde 1 saat yuruyeceksin dedi tempolu bir sekilde ama ben ilk 5 dk da sıkışıyorum çisim geliyor varmi buna bir oneriniz

Yelizmsl
      merhaba yarın sabah suni sancı ile doğumum başlıcak önce aşağıdan bişey verileceklerini söledi doktor 2 gündur kahverengi akıntı var sanırım nişan ve acayıp alta vuruyor bebeğim 40+2 haftalığım aşağıdan verilen ilaç açılma için yeterlimi

kubra-cc fitil vericekler alttan açılmanın olmasını istiyorsan hastanede her sancın geldiğinde yere çömel ve aşağıya doğru ıkın 😊❤️🙏

Rabia26 hiçbir önerim yok bebeğin idrar kesene baskı uyguladığından oluyor 🙏❤️😊lavaboya gitmeye devam ama sonra bol bol su iç bebeğin sıvı kaybı olmasın 😊❤️🙏

Yelizmsl pilates topunda yapılan hareketleri yapmak istiyorum dediğinizide yapacağım başka tavsiye verirmisiniz

kubra-cc kendini fazla yormadan yap ama benim dediklerimi ve pilatesini başka bir önerim yok sık yürüyüşlerde yapabilirsin hafif tempolu 🙏😊