• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl merhaba ; 22 haftalık hamileyim, rahim bölgemde ağrı hissediyorum ayakta ve yürürken ,ayağa kalkarken neden olabilir acaba ? Teşekkürler 😊

Yelizmsl normal doğum isteyenler için tavsiyeleriniz var mı? Malum pandemi süreci çok hareket edemedik 36. Haftadayım nasıl nefes egzersizi ne yapayım şaşırıyorum hepsi bir anda toplandı 😅

Alyahira alaturkamıydı tuvalet sizinde ? Oturabildiniz yani ? Ay ben çok korkuyorum nasıl oturacam diye 😅

Nur_88 aynı haftalarda bende de olmuştu yuvarlak bağ ağrısı deniyor 🤗 rahim büyüdükçe iç yırtılma ağrısı gibi ☺️ Normal dedi doktorum

fnsckn teşekkürler 😊 insan endişeleniyor, benim ikinci hamileliğim , ilkinde böyle bir şey yaşamamıştım fakat bunda bu şekilde bir ağrı var , endişeleniyor insan

Yelizmsl 16+4 günlük hamileyim doktoruma soramıyorum bi türlü ilişki oluyormu acaba bu zamanlar da herhangi bi riski varmi acaba.

Hsjsjj evet canin bizimkide alaturkaydi ama gerçekten kafaya takma korkutma kendini yavaş yavaş oturduğun zman bi problem olmaz🤭🤭☺

Yelizmsl merhaba ben birşey sormak istiyorum. 36 haftamdayım şuanda bende enfeksiyon çıktı doktorum antibiyotik ve vajinal krem verdi fakat aynı zamanda vitamin ilaclarıda kullanıyorum bunun bi zararı olurmu bebeğe özellikle antibiyotiğin

Yelizmsl nasıl güzel düşünmüşsünüz çok teşekkürler 🤗 ben daha çok yeni hamileyim 2.hamileligim, ilkinde düşük oldu 9 haftalıkken şimdi de dikkat etmeye çalışıyorum sormak istediğim şey hangi hastanede görevlisiniz ve İstanbul Avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz doktor var mı acaba ☺️

Yelizmsl bişey daha sorabilir miyim geçen cuma dr çatı muayenesi yaptı eve geldim 1 saat sonra peçeteye kanlı yapışkan bir sıvı geldi sonra biraz azaltı çok az kahverengi geldi ve kesildi sizce nişan olabilir mi bugunde belimde ve kasıklarımda hafif hafif agrı var

Yelizmsl Evet bugün doktorum da dedi erken Doğum riskim varmış nst de sancım çıktı. Teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰

Yelizmsl Detaylı ultrason çektirdik ve herşeyi normal çok şükür sadece kalbinde iki nokta gördü doktor,ikili üçlü test sonuçlarımızda normaldi ama sizede sormak istedim🙏

36+6 haftalik hamileyim sancim falan hic bisey yok Ana bugun bebegimin harejetkerinin cok az oldugunu hissettim dune gore baya az normal mi ?

Busra4122 aslinda korkmuyorum ama ilk dogumum olacagi icin tedirginim. Sezeryen daha kotu diyorlar kararsizim ((

Ben 9. haftamdayım ne mide bulantısı var nede herhangi koku lardan rahatsız olmam var nede aşerme dokuzuncu haftamda olmama rağmen hala mide bulantım yok neden acaba

Clementine_ canım baktı herşey yolunda 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın son bakalım bugun de agrım olmazsa sunni sancıyla başlatacaklar hayrlısı bakalım

Yelizmsl merhabalar ilk bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim şuan 27+4 haftalık hamileyim inşallah bu benişimi de normal olmasını istiyorum fakat şuan kilo proplemim var mesela 95 kg civarında doğuma girsem normal olması sakıncalı olur mu 29 yqşındayım bu arada

19 haftalık bebeğim ve mide yanması çok var ne yapabilirim