aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl 16+4 günlük hamileyim doktoruma soramıyorum bi türlü ilişki oluyormu acaba bu zamanlar da herhangi bi riski varmi acaba.
Yelizmsl nasıl güzel düşünmüşsünüz çok teşekkürler 🤗 ben daha çok yeni hamileyim 2.hamileligim, ilkinde düşük oldu 9 haftalıkken şimdi de dikkat etmeye çalışıyorum sormak istediğim şey hangi hastanede görevlisiniz ve İstanbul Avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz doktor var mı acaba ☺️
Yelizmsl Evet bugün doktorum da dedi erken Doğum riskim varmış nst de sancım çıktı. Teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰
Yelizmsl Detaylı ultrason çektirdik ve herşeyi normal çok şükür sadece kalbinde iki nokta gördü doktor,ikili üçlü test sonuçlarımızda normaldi ama sizede sormak istedim🙏
36+6 haftalik hamileyim sancim falan hic bisey yok Ana bugun bebegimin harejetkerinin cok az oldugunu hissettim dune gore baya az normal mi ?
Busra4122 anladım bı sıkıntı olmaz inşallah yaaa
Busra4122 aslinda korkmuyorum ama ilk dogumum olacagi icin tedirginim. Sezeryen daha kotu diyorlar kararsizim ((
Ben 9. haftamdayım ne mide bulantısı var nede herhangi koku lardan rahatsız olmam var nede aşerme dokuzuncu haftamda olmama rağmen hala mide bulantım yok neden acaba
Clementine_ canım baktı herşey yolunda 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın son bakalım bugun de agrım olmazsa sunni sancıyla başlatacaklar hayrlısı bakalım
Busra4122 yok doğuştan Bi rahatsızlık
19 haftalık bebeğim ve mide yanması çok var ne yapabilirim