aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl peki baglatmayla birlikte kaç saat sürür sezeryan bu bağlamanın bi sıkıntısı olurmu hormon bozukluğu gbi vs ben zaten cocuk istemiyorum 3tane yetr
Yelizmsl teşekkür ederim 🙏
37+2 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bayram dolayısıyla yoruldum ağrım var doğum belirtisi olabilir mi ve belirtiler neler yanıtlarsanız sevinirim
Mrb 11. Haftama girdim ama ara ara sağ kasığımda ağrılar var girip çıkıyor kanamam lekelenmem flan yok ama sanki adet sancısı gibi bu normal mi
Yelizmsl peki çok sağolun ❤️
Yelizmsl 2 gün önce bebeğim çok güzel hareket ediyordu bugün ve dün o kadar çok hareket etmedi. Neden acaba 30 haftaligim
Merhabalar 7+2 gundeyiz 2 hafta önce doktora gittik tahlil yapildi kan degerlerim biraz düşük ve PDW düşük cikti tiroit de 2.6 cikti doktorum bidahaki randevuda dahiliyeye görünmemi istedi bende cok endiseliyim birsey olur korkusu acaba tehlikeli birseymidir
Yelizmsl Şuan corasprin kullanıyorum ve zorunlu sezaryen olacağım. Bu durum spinal sezaryen olmaya engel mi normalde?
Ben ondan korktuğum için genel anestezi istiyorum bunun zararları var mıdır?
Yelizmsl merhaba ben 11+1 gunluk gebeyim.Birden sol kaburgamın arka kısmı çok agrımaya başladı.Sağ tarafıma dönerken canım çok yanıyor.Hareket ettirdiğimde de ağriyor neden olabilir hiç anlamadim.Normalde bel kemiğimimde bir cikinti var agrim oluyor kalcama vuruyor ama kaburgamin altindan beri agrim var bastirdigimda acisindan karnim atiyor.Yani acile gitsem herhangi bir ilaç kullanabilirmiyim ya da ilaci ilk doktoruma mi gostermem gerekir.Lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.