aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Merhaba çatı muanesi dogum anına kadar yaptırmadım diyen var bu muane özellerde mi belli bir haftada yapılıyor bunu anlayamadım
Nurdan41 Normalde son haftada yapılan bir muaynedir eğer 37 haftada falan yapılmaya başlanırsa doğumu tetikleyebilir zaten bebeğin geliş pozisyonu usg de de belli oluyor kendi iateğinlede res edebilirsin ben tavsiye etmiyorum erken yapılan çatı muayenesi çoğu doktorlar doğum anında yapıyorlar sende öyle yaptırabilirsin😊🙏Özel ve devlet ile alakası yok yani
Gebe10 Herhangi bir tehlike durumu söz konusu değil doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli bir şekilde kullanmaya devam et eğer yine aynı sorun devam ederse doktoruna tekrar danış bu sefer sana progestan aslı ilaç ve iğnesini verebilir bu haftalarda dikkat etmeli ve kendimizi yormamalıyız😊😊🙏
İdrar yolu enfeksiyonum için endok fitil kullandım zimaks kullandım 6 tane iğne vurumdum ama bir türlü geçmiyor 3+ hiçbir şekilde azalma olmuyor ne yapmalıyım
Yelizmsl merhaba ben 32+5im 4-5 gündür bebek hareketlerinde çok azalma var dün Acile doktora gittim ultrason da normal Herşey dedi ama gözlemle dedi neden olabilir
Eylem_andal123 benimde 32+5 4-5 gündür hareketleri çok azaldı dün doktora gittim ultrasonda normal ama gözlemle dedi
35 haftalık gebelikte sol kaburga ağrısı için ne yapılmalı gece 1 de başladı ve hala geçmedi ne yatabiliyoeum ne kalabiliyorum mahvediyor beni
Merhaba, 37.haftamdayım. Vajinama aşırı baskı oluyor ve fıtık ameliyatı dikişinin o tarafta da kafası var ve canımı çok yakıyor sanki dikişim yırtılacak gibi, bu normal mi? Birde hiç belinde kas yırtılması olup da normal doğum yapan gördünüz mü? Çok teşekkür ederim şimdiden
MaviliMaviliMorCicek bana 10 gün sonra tekrar gel dedi bir şey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum kuzum
19.haftada suyum geldi ve enfeksiyon riski olduğu için bebeği aldirmami söylüyorlar bebeğim yaşıyor hareket ediyor hissediyorum o yüzden aldırmak istemiyorum suyunun artması ihtimali varmi kurtulur muyuz Allah’ın izniyle