• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl Hayir onu demiorum adetime 4 gun kalmisti kan testinde negatif cikti sonuc…bende diyorum ki bu 4 gun ocerisinde daha adetime 4 gun varken gebelik ihtimali yine olabilir mi kanda belki gorunmemistir erken gittim die

Sinemcetin22 Aynen öyle canım doktorun haklı eşin imza atsın bağlasınlar uzun bir süre çocuk düşünme bu doğumdan sonra senin sağlığında önemli sonuçta ❤️❤️

Yelizmsl içiyor kuzum ama doktoru su içmenle alakalı değil demiş inşallah iyi olur elimiz yüreğimizde zaten

Yelizmsl ben geçen hafta hastaneye gittiğimde 5 haftalık dedi kesemde oluşmuş gösterdi haftayada gel kalp atışını dinlersin dedi duyabilirim deme 6 haftalık oluyo o gün gittiğimde

Yelizmsl peki baglatmayla birlikte kaç saat sürür sezeryan bu bağlamanın bi sıkıntısı olurmu hormon bozukluğu gbi vs ben zaten cocuk istemiyorum 3tane yetr

Yelizmsl duş aldım ama o bantla aldım sonra banti çıkarıp batikon sürüp bez koydum

37+2 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bayram dolayısıyla yoruldum ağrım var doğum belirtisi olabilir mi ve belirtiler neler yanıtlarsanız sevinirim

Hyllhn İnş canım benim ama benimde doktorum suyun az azalmış bu suyu kaybettiğin suyla dengelemek için bol bol su içmem gerekli demişti o yüzden sana da dedim İnş hayırlısı olur umarım ❤️❤️

Edanrr canım öncelikle doğum belirtisi 5 dakikada bir gelen sancılar aktif doğum sancılarıdır ve doğuma yaklaşık 2 3 hafta önceden nişanın gelir ve ağrıların sıklaşır hayırlı doğumlar dilerim 🙏😊😊

Mrb 11. Haftama girdim ama ara ara sağ kasığımda ağrılar var girip çıkıyor kanamam lekelenmem flan yok ama sanki adet sancısı gibi bu normal mi

Yelizmsl Salam.Men 5+3heftelik hamileliyem.1500cixmiwdi deyerim.kesede gorunmedi.normalmi?

Yelizmsl ben 29 temmuzda doğum yaptım sezeryan ve hala tuvalete çıkamadım kabızım doktorum magnesie calcine toz verdi sabah öğlen akşam içmek için daha bir kere içtim ne zaman çıkarır çok şişti karnım hiç birşey yiyemiyorum

Yelizmsl
                  10.haftadayiz kahverengi lekelenmem oluyor surekli birde kasık ağrım doktor igne vurdu. Kötü birsey olma ihtimali var mi acaba

Yelizmsl merhaba bişey soracaktım 26 haftalık hamileyim ve meme ucum yok düz gibi. Öneriniz ne var ?

Yelizmsl ishal olma dogum belirtisi mi …. 36 haftadaym… nefes alamiym zor geciyo huzursuzluk adet sancisi gibi sancim oluyo. Doguma ne kdr var sizce 💜👋😊

Yelizmsl gebelik sekeri cikmisti peki seker yukleme testi icin sabah ac gidip ferrum adli ilaci icipmi kan verelim