aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Merhabalar 7+2 gundeyiz 2 hafta önce doktora gittik tahlil yapildi kan degerlerim biraz düşük ve PDW düşük cikti tiroit de 2.6 cikti doktorum bidahaki randevuda dahiliyeye görünmemi istedi bende cok endiseliyim birsey olur korkusu acaba tehlikeli birseymidir
Yelizmsl Şuan corasprin kullanıyorum ve zorunlu sezaryen olacağım. Bu durum spinal sezaryen olmaya engel mi normalde?
Ben ondan korktuğum için genel anestezi istiyorum bunun zararları var mıdır?
Yelizmsl merhaba ben 11+1 gunluk gebeyim.Birden sol kaburgamın arka kısmı çok agrımaya başladı.Sağ tarafıma dönerken canım çok yanıyor.Hareket ettirdiğimde de ağriyor neden olabilir hiç anlamadim.Normalde bel kemiğimimde bir cikinti var agrim oluyor kalcama vuruyor ama kaburgamin altindan beri agrim var bastirdigimda acisindan karnim atiyor.Yani acile gitsem herhangi bir ilaç kullanabilirmiyim ya da ilaci ilk doktoruma mi gostermem gerekir.Lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.
Merhaba çatı muanesi dogum anına kadar yaptırmadım diyen var bu muane özellerde mi belli bir haftada yapılıyor bunu anlayamadım
Nurdan41 Normalde son haftada yapılan bir muaynedir eğer 37 haftada falan yapılmaya başlanırsa doğumu tetikleyebilir zaten bebeğin geliş pozisyonu usg de de belli oluyor kendi iateğinlede res edebilirsin ben tavsiye etmiyorum erken yapılan çatı muayenesi çoğu doktorlar doğum anında yapıyorlar sende öyle yaptırabilirsin😊🙏Özel ve devlet ile alakası yok yani
Gebe10 Herhangi bir tehlike durumu söz konusu değil doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli bir şekilde kullanmaya devam et eğer yine aynı sorun devam ederse doktoruna tekrar danış bu sefer sana progestan aslı ilaç ve iğnesini verebilir bu haftalarda dikkat etmeli ve kendimizi yormamalıyız😊😊🙏
İdrar yolu enfeksiyonum için endok fitil kullandım zimaks kullandım 6 tane iğne vurumdum ama bir türlü geçmiyor 3+ hiçbir şekilde azalma olmuyor ne yapmalıyım