Ozlemozger rica ederm ne demek 🥰 baya bi yogun kendisi gitmeden randevu alıp gitmen daha iyi olur . Ama randevusuzda gideblrsn ordan alırsın biraz beklersin yogun cnkü 😏
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Dilara60 Ben de Gül Bitekere gidiyorum muayene ücreti 100 tl oldu
Deletedmom281 kime gidiyorsunuz hangi doktor
Zeynepkuzu Cok sanslisiniz o zaman gerçekten…🌸
esereaa doğum.ne kadar canim
Tucenur randevu alıp giderim o zaman :) iyi akşamlar ☺️
Busesrmz evet çok konuşkan ilgili bir doktor
Deletedmom281 Malatya Gözde Akademi Hastanesi Dr İsmail Evren giriş ücreti 100 TL doğum ücreti 3000 TL normal de sezeryan da aynı doktorumdan çok ama çok memnunum
Ben anlamiyorum turkiye neden Boyle pahali ben yurtdisindayim ve 6 aydan itibaren hersey bedava bebegin 3 haftasina kadar ki burda ekseri sigorta var veya yardimci oluyorlar
Aysenozturk007 nasıl kart canım
UrasEgeninannesi ben de ona gitmek istiyorum.Fiyat aldınız mı dogum için? Dönüş yapıyor mu mesajlara aramalara?
Deletedmom281 Sivas medicana hastanesi muayene ücreti 160 lira kerime hanım gittiğim doktor kesinlikle tavsiye diyorum çok seviyorum 💛
Deletedmom281 Ankara’da Yüzüncü yıl hastanesine Elif hanıma gidiyorum. Çokta memnunum doktorumdan. 6500 TL doğum paketi aldım
Leylaatmaca bana da oyl e dediler bende daha yeni sordum acaba doktora göre mi.degisiyor doktorunuz kim ?
Ankarada özel muayene ücretleri 300-600 arası değişiyor. Doğum ücretleri de anlaşmalı özel hastanelerde genanellıkle (koru medıcana, memorıal, medıkalpark vb ) ücretleri ise 5.000-10.000 arası. Benim bildiklerim böyle cok pahalı Ankara. ANKARADA daha uygun fiyata normal doğumu teşvik eden iyi bir hekım tavsıyenız olursa değerlendırebılırım