BuseTercan aybala hanım iyi bi dr memnun kalırsınız ❣
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
- Düzenlendi
Deletedmom281 Bursa Evke Mediloft Dr. Senem Alkan Akalın 175 TL muane ücreti normal doğum 2.500 TL sezeryan 3.500 TL
cansuece Bu arkadaş Mardin’de ona bşr soralım 🔅
@Tazeannelikk Mardin’ de hastane önerisi var mı 🌸
Eskişehir Acıbadem. Prof Dr Ahmet Cantuğ Çalışkan. Normal doğum 8000. Sağlıkçı olduğum için sağlıkçı indirimi ile 7200 malesef Prof olduğu için başka hiç indirim yapmıyorlar 😏
Gulumcakir44 bilemiyorum ki uluslararası hastane olduğu içinmiş sanırım 🤔
Ben İstanbul çakmak Erdem hastanesinde Doğum yapacağım.33 haftalık hamileyim. kontrol 120 tl
Normal Doğum : 1450
zorunlu sezeryan:2400 tl sanırım fiyatları çok uygun tam teşekküllü bir hastane ve doktorum dan çok memnunum
Furkan kayabaşoğluna giden varmı ? Memnunumusunuz peki ?
Deletedmom281 Kayseri system hospital
hüsne bostan net
Deletedmom281 bende beylikdüzü medicanaya gidiyordum oradada doğum yapıcamtım ama 30. Haftamda fiyattan dolayı vazgeçtimm o kadar para vermeye gerek varmı diye bir düşünüyor insan şuandada avcılar hospıtala gidiyorum fiyat olarak daha makul
Uskudar Yunus Emre hastanesi Dr. Selma Songulalp. Muayene ucreti 155 tl
hafsahamza normal doğum 1650 isteğe bağlı sezeryan 3500 galiba zorunlu sezeryan 2500
ben refika hanımdan çok memnunum gerçekten çok ilgili çok samimi💜
Uhhg35- cem beye gidiyorum bi akşam kasılmam oldu diğer kadın doktora gittim gitmez olaydım dövmediği kaldı bi 🙄
Deletedmom281 Aydın Kadriye Uğurlu özel polikliniğine gidiyorum doğumu da Özel Medinova Hastanesi’nde yaptıracak.
Muayene ücreti 250 TL
Normal doğum 5000 TL
Deletedmom281 silivri anadolu hastanesi 85 tl muayene ücreti dr. Duygu yardim çok memnunum henüz doğum fiyatını sormadım ama galiba 3500′dü
Deletedmom281 Mardin Özel Cihanpol Hastanesi Dr. Bülent Kurkut. Muayene ücreti 80 TL. Doktorumdan çok çkk memnunum. Sezeryan 1700, normal doğum 900 TL
cansuece cihanpol hastanesine gidiyorum dr. Bülent Kurkut. Çok memnunum. Muayene ücreti 80 TL
Medicine hospital Züleyha Genç 110 tl 😊
Deletedmom281 3bin uygunmu doğum için merak ediyorum genesis 1bucuk diyor güvenemiyorum