EsmAli nunuvolki Bende orda muayene oluyorum benim doktorumda Fatma Yazıcı Yılmaz bende çok memnunum doktorumdan 🤗🥰
Deletedmom281 Aysel-liliane 💁♀️ Bu fiyatlar özel hastene ve özel muayene fiyatları devlette ise ücretsiz gibi ( sadece 8 TL ) sizde olduğu gibi.
dilara92 Cansummm detaylı ultrason için İbrahim Bildiriciye gitmeyi düşünüyorum. Dogru secim mi? :) Bir de eger siz olduysanız muayene saatleri yarım saat aralıklarla detaylı için kısa değil mi?
Cansummm dilara92 ben çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.☺️Germiyor insanı. Doktor pek saate takılı kalan biri değil ortalama yarım saat evet ama benim mesela 45 dakika sürdü sohbet muhabbet ölçümler bittikten sonra ultrason da pozisyon yakalama derken baya kaldım içeride
Berra20 zynb_ozkn bn hastaneti arayip sormustm yanlis hatrlamiyorsm .2300 normal dogum. Sezaryan 2500 demislerdi .
Nazireacar Bursa anadolu hastanesi doktorum murat kadioglu cok memnunum muane ucreti 160 tl sezeryan normal.dogum 2750
1994ozg Kızlaar Avcılar Bayparka (yeni adıyla Avcılar Florya Hstanesi) giden var mı? Ben en başndan beri oraya gidiyorum muayene 100tl nst 40tl doğum 2 bin falandı. Giden varsa bişeyler sormak istiyorum
Meralvedatazer Esmaemir17 her sene ocak ayında değişiyor fiyatlar her hastane de genellikle ondan olabilir
Nehir08 Sevil3380 doğum yaptın mı canım hangi doktor bide normal doğum ücretini biliyor musun bende Erçin bey e gidiyorum