Berra20 Maşallah yeni gelmiş sanırım evet ona da iyi dediler ben ordayken yoktu

Bursa anadolu hastanesi doktorum murat kadioglu cok memnunum muane ucreti 160 tl sezeryan normal.dogum 2750

Kızlaar Avcılar Bayparka (yeni adıyla Avcılar Florya Hstanesi) giden var mı? Ben en başndan beri oraya gidiyorum muayene 100tl nst 40tl doğum 2 bin falandı. Giden varsa bişeyler sormak istiyorum

Afyon’da olan kimse var mı hangi doktora gidiyorsunuz ücretleri nasıl

Aays ortadoğu hastanesinde doğum paketi 6250 lira

dilara92 ben çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.☺️Germiyor insanı. Doktor pek saate takılı kalan biri değil ortalama yarım saat evet ama benim mesela 45 dakika sürdü sohbet muhabbet ölçümler bittikten sonra ultrason da pozisyon yakalama derken baya kaldım içeride

Pendik Medical Park hastanesi Op.Dr. Neslihan Alan’a muayene oluyorum. Doktorumdan çok memnunum muayene ücreti 220 TL. Normal Doğum ve Sezeryan ücretini tam bilmiyorum😊

Bülent Alp aydın 350₺ muane ücreti , çok memnun kaldığım bi yer ikinci kez gidiyorum 🥰 Dogum Ankara Memorial da oluyor 8000 olmuş sezeryan normal fark etmiyor diye biliyorum .. ilk dogumum 3 sene önce 4500 vermiştim 😔 maalesef pahalanmış baya

Deletedmom281

Deletedmom281 Osmaniye özel Yenihayat hastanesi Özlem bilgin 75 TL muayene ücreti epidural normal doğum 1250 TL . Doktorum fevkalade bir insan bana göre ama hastane bitiyor artık