Deletedmom281
Istanbul /Özel Elitium Hastanesi /Sevinç Hanım/ 70 tl
Çok iyi bi doktor gerçketen mesleğini iyi yapıyor çok rahatım o doktorun yanında 😍kesinlikle istanbul esenyurtta yaşayan annelere tavsiye ederim 🙃
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Tucenur teşekkür ederim cevap veridign için :) onerebilcegin bir doktor var mı ? Acibademe gittim ilk randevum için ve hiç memnun kalmadım. Hem pahalı hem daha çok strese soktular beni kilolu hamile kalmışım (64kiloyum 165boy).
Nesslihan bilmiyorum
Aygul01 evet özel
Deletedmom281 Ankara özel koru hastanesi
op.dr bahar Şentürk
Dilra1 hayır bilmiyorum sezeryan olacağım için hiç sormadım normal doğumu
leylavci_ evet canım normal doğum. Sezaryeni bilmiyorum
Ozlemozger ben doktorumdan cok memnunum doç. Yardımcısı muayne ücreti norml artık heryer ucmus en azından ilgileniyor norml dogum vs ucuz . Bahçelievler nisa hastanesi asiye uzun
Tucenur çok teşekkür ederim vaktini aldım :) o zaman denemem lazım :)
İSTANBUL/MALTEPE Medicalpark dan fiyat almıştım net fiyatları hatırlamıyorum ama ortalama fiyatlar aklımda
Muayene 120 Tl civarları
Normal Doğum ise 3,700 Tl civarı Rukiye58 p
Ozlemozger rica ederm ne demek 🥰 baya bi yogun kendisi gitmeden randevu alıp gitmen daha iyi olur . Ama randevusuzda gideblrsn ordan alırsın biraz beklersin yogun cnkü 😏
Dilara60 Ben de Gül Bitekere gidiyorum muayene ücreti 100 tl oldu
Deletedmom281 kime gidiyorsunuz hangi doktor
Zeynepkuzu Cok sanslisiniz o zaman gerçekten…🌸
esereaa doğum.ne kadar canim
Tucenur randevu alıp giderim o zaman :) iyi akşamlar ☺️
Busesrmz evet çok konuşkan ilgili bir doktor
Deletedmom281 Malatya Gözde Akademi Hastanesi Dr İsmail Evren giriş ücreti 100 TL doğum ücreti 3000 TL normal de sezeryan da aynı doktorumdan çok ama çok memnunum
Ben anlamiyorum turkiye neden Boyle pahali ben yurtdisindayim ve 6 aydan itibaren hersey bedava bebegin 3 haftasina kadar ki burda ekseri sigorta var veya yardimci oluyorlar