Tucenur teşekkür ederim cevap veridign için :) onerebilcegin bir doktor var mı ? Acibademe gittim ilk randevum için ve hiç memnun kalmadım. Hem pahalı hem daha çok strese soktular beni kilolu hamile kalmışım (64kiloyum 165boy).

Dilra1 hayır bilmiyorum sezeryan olacağım için hiç sormadım normal doğumu

Ozlemozger ben doktorumdan cok memnunum doç. Yardımcısı muayne ücreti norml artık heryer ucmus en azından ilgileniyor norml dogum vs ucuz . Bahçelievler nisa hastanesi asiye uzun

İSTANBUL/MALTEPE Medicalpark dan fiyat almıştım net fiyatları hatırlamıyorum ama ortalama fiyatlar aklımda
      Muayene 120 Tl civarları
      Normal Doğum ise 3,700 Tl civarı Rukiye58 p

Ozlemozger rica ederm ne demek 🥰 baya bi yogun kendisi gitmeden randevu alıp gitmen daha iyi olur . Ama randevusuzda gideblrsn ordan alırsın biraz beklersin yogun cnkü 😏

Edamutlu hangi doktora gidiyorsunuz fiyatlar doktora göre mi değişiyor acaba ?

Deletedmom281 Malatya Gözde Akademi Hastanesi Dr İsmail Evren giriş ücreti 100 TL doğum ücreti 3000 TL normal de sezeryan da aynı doktorumdan çok ama çok memnunum

Ben anlamiyorum turkiye neden Boyle pahali ben yurtdisindayim ve 6 aydan itibaren hersey bedava bebegin 3 haftasina kadar ki burda ekseri sigorta var veya yardimci oluyorlar